ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένα καλοκαιρινό, bronze μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες


Ελένη Τσούτση

12 Αυγούστου 2020

Ένα καλοκαιρινό, bronze μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Το bronze μακιγιάζ μας κολακεύει και αναδεικνύει το πρόσωπό μας. Δίνουμε έμφαση στο έντονο βλέμμα και στα ζυγωματικά μας. Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα πρωταγωνιστεί στο καλοκαιρινό μακιγιάζ. Εφοδιαστείτε, λοιπόν, με τα κατάλληλα καλλυντικά και δώστε στον εαυτό σας μία υγιή όψη, sun-kissed.

Δείτε λοιπόν ένα εντυπωσιακό και γρήγορο μακιγιάζ που συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με όλα τα must trends της εποχής.

1. Ξεκινάμε με εφαρμογή αντηλιακού με χρώμα σε όλο το πρόσωπο, λαιμό αλλά και ντεκολτέ. Μια μικρή ποσότητα αρκεί, ενώ το απλώνουμε με τα χέρια, πινέλο ή σφουγγάρι, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες ταμποναριστές κινήσεις που κάνουμε για το foundation.

2. Συνεχίζουμε με concealer αν είναι απαραίτητο στην περιοχή των ματιών.

3. Με ένα bronzer χαρίζουμε στο πρόσωπό μας ηλιοκαμένο look. Το εφαρμόζουμε στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο στις ρίζες των μαλλιών αλλά και στο πηγούνι, σβήνοντάς το προς το λαιμό.

4. Συνεχίζουμε με highlighter στις εσωτερικές κόγχες των ματιών, πάνω στα κόκκαλα των ζυγωματικών και ελάχιστο στη ράχη της μύτης. Τονίζουμε πάντα και τα μάτια με καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο για έντονο βλέμμα, ενώ με ένα μολύβι ματιών σε bronze κόκκινη απόχρωση κάνουμε πιο αμυγδαλωτό το σχήμα των ματιών μας.

5. Δίνουμε ένταση στις βλεφαρίδες με μάσκαρα στις ρίζες.

6. Ολοκληρώνουμε το look με ένα προϊόν lip and cheek, σε απόχρωση της επιλογής μας. Με ταμποναριστές κινήσεις δίνουμε χρώμα στα μήλα αλλά και στα χείλη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.