ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Jennifer Lopez: Το μυστικό πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα στα 51 της


Ελένη Τσούτση

31 Αυγούστου 2020

Jennifer Lopez: Το μυστικό πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα στα 51 της

H Λατίνα τραγουδίστρια παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της παγκόσμιας pop σκηνής. Με τη ρουτίνα ομορφιάς της να μην περιορίζεται στο νεσεσέρ των καλλυντικών, η Jennifer Lopez έχει και εκείνη τα αγαπημένα της προϊόντα.

Η Jennifer Lopez έχει καταφέρει στα 51 της να διατηρεί μία αψεγάδιαστη και γυμνασμένη σιλουέτα, αλλά και μία λαμπερή απιδερμίδα. Υπάρχει και ένα μυστικό ομορφιάς, το οποίο η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει ανακαλύψει μέσα από την καθημερινή της επαφή με έμπειρους skincare experts.

Πρόκειται για μια κρέμα περιποίησης προσώπου. H ίδια φοράει καθημερινά την Crème de la Mer της La Mer, που «γεννήθηκε» από τη θάλασσα για να μεταμορφώσει την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και μειώνοντας τις γραμμές, τις ρυτίδες και τους πόρους.

 

jenny.gr

Ένας ακόμη σύμμαχος της Jennifer Lopez για νεανική και λαμπερή όψη, είναι η πολύ συχνή κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.