ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Hailey Baldwin υιοθέτησε το πιο cool eye look για το καλοκαίρι με μωβ eyeliner


Ελένη Τσούτση

18 Αυγούστου 2020

H Hailey Baldwin υιοθέτησε το πιο cool eye look για το καλοκαίρι με μωβ eyeliner

Η Hailey Baldwin είναι ένα από τα κορίτσια που στην καθημερινότητα της δεν επιλέγει το έντονο μακιγιάζ, αλλά πάντα έχει λαμπερό πρόσωπο και επιλέγει να τονίσει με ιδιαίτερο τρόπο ένα από τα όμορφα χαρακτηριστικά της. 

Η Hailey επιμελείται η ίδια το μακιγιάζ της και το κρατάει όσο πιο simple μπορεί, ώστε να μην παίρνει το μακιγιάζ της πολύ χρόνο. Λατρεύει να ακολουθεί τις νέες τάσεις αλλά με έναν πολύ δικό της τρόπο που μας κάνει να θέλουμε να την μιμηθούμε.

Πρόσφατα, λοιπόν υιοθέτησε το απόλυτο summer eye look που τόνιζε το βλέμμα της - χρησιμοποιήσε μωβ eyeliner και δημιούργησε μια έντονη γραμμή που αμέσως χάρισε φως σε όλο το πρόσωπό της. 

To συγκεκριμένο look έχει επιρροές από τη δεκαετία του 70′ αφού χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα. Το eyeliner εφαρμόζεται στο άνω κινητό βλέφαρο και η γραμμή ξεκινάει λεπτή, στις ρίζες των βλεφάρων στις εσωτερικές γωνίες και αυξάνεται καθώς πηγαίνουμε στην εξωτερική γωνία. Ανάλογα με το στιλ σας, προεκτείνετε τη γραμμή μέχρι εκεί που σας αρέσει. 

To άνω κινητό βλέφαρο τονίζεται με σκιές ή eyeliner σε έντονα χρώματα όπως μωβ, κίτρινο, μπλε, πράσινο.

https://instagram.com/p/CD6qRMhlUuC

Korres Volcanic Mineral Velvet Eyeliner 73 Lavender 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.