ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Εφοδιάστε το νεσεσέρ σας με τα κατάλληλα προϊόντα για ένα άψογο φθινοπωρινό μακιγιάζ


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

Εφοδιάστε το νεσεσέρ σας με τα κατάλληλα προϊόντα για ένα άψογο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Η επιστροφή στην πόλη συνεπάγεται και μία ανανέωση. Το καλοκαίρι και οι διακοπές έκαναν την καλή δουλειά τους. Ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε καινούργιες εικόνες, ξεκουραστήκαμε, αλλά ήρθε η ώρα της αναδιοργάνωσης για την σωστή υποδοχή του φθινοπώρου. Ακόμα κι αν η θερμοκρασία δεν προμηνύει την άφιξη της νέας σεζόν, καλό είναι να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε. 

Από τα πρώτα στη λίστα της προετοιμασίας για την νέα σεζόν είναι το νεσεσέρ. Σαφώς, πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και κατ' επέκταση και το μακιγιάζ. Εδώ λοιπόν, θα βρείτε την ολοκληρωμένη λίστα με τα προϊόντα της Golden Rose για να είστε έτοιμες για ένα άψογο φθινοπωρινό μακικγιάζ. 

BB CREAM BEAUTY BALM spf25

jenny.gr

Με την BB Cream Beauty Balm έχετε τέλεια όψη στην στιγμή, με την φόρμουλα "όλα σε ένα"! Εύκολη εφαρμογή για υγιή όψη με λιγότερες ατέλειες και εξισορρόπηση χρώματος του δέρματος. Παρέχει πλούσια ενυδάτωση με ελαφριά κάλυψη που "χτίζεται" εφαρμόζοντας δεύτερη στρώση. Με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, μη λιπαρή σύνθεση και υψηλό δείκτη προστασίας SPF 25 (UVA/UVB) κατά των βλαβερών ακτίνων του ήλιου. Σε 6 αποχρώσεις.

*Δερματολογικά ελεγμένο, vegan friendly, paraben free, gluten free, cruelty free  

METALS SCULPTING PALETTE 

jenny.gr

Η παλέτα διαμόρφωσης 3 σε 1 Metals Sculpting Palette αποτελεί το τέλειο τρίο για contour, highlighter και ρουζ! Αυτές οι 3 μεταλλικές αποχρώσεις διαχέουν το φως, καθώς βελτιώνουν και τελειοποιούν, δίνοντας στο δέρμα σας μία δροσερή και ανάλαφρη εμφάνιση, με διακριτική λάμψη! Δερματολογικά ελεγμένο, paraben free, gluten free, cruelty free, δεν φράζει τους πόρους.

*Δερματολογικά ελεγμένο, paraben free, gluten free, cruelty free, δεν φράζει τους πόρους

CITY STYLE FACE & EYE PALETTE N.01 (Warm Nude)

jenny.gr

Η best seller παλέτα City Style για Πρόσωπο & Μάτια διαθέτει ένα ρούζ, ένα bronzer, ένα προϊόν λάμψης και εννέα σκιές ματιών με ματ, περλέ και λαμπερό shimmer φινίρισμα. Η σειρά διατίθεται σε δύο τύπους Ν.01 Warm nude και Ν.02 Smokey, προσφέροντας τις ιδανικότερες συμβατές επιλογές σκίασης για ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών και προσώπου, με εξελιγμένη σύνθεση πιγμέντων υψηλής διάρκειας.

*Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν, paraben free, gluten free, cruelty free

EYEBROW STYLING KIT 

jenny.gr

Τονισμός, σχηματισμός και γέμισμα φρυδιών με το Eyebrow Styling Kit που αποτελεί την εύκολη και πρακτική λύση για άψογα φρύδια! Περιέχει ένα ελαφρά χρωματισμένο κερί και δύο αποχρώσεις πούδρας φρυδιών. Το κιτ περιλαμβάνει καθρέφτη εφαρμογής, απλικατέρ διπλής όψης με κεκλιμένη άκρη, γυριστό βουρτσάκι και τσιμπιδάκι. Το μαλακό, ελαφρά χρωματισμένο κερί διαμορφώνει τα φρύδια τέλεια. Η εξαιρετικά λεπτή μεταξένια πούδρα δημιουργεί τονισμένα και φυσικά φρύδια. Σε 3 τύπους αποχρώσεων.

*Δερματολογικά ελεγμένο, vegan friendly, paraben free, gluten free, cruelty free.

LONG WEAR FINISHING POWDER

jenny.gr

Μια βελούδινα απαλή, διάφανη πούδρα ελεύθερης μορφής (loose powder), η οποία δημιουργεί ένα αόρατο λείο ματ φινίρισμα για όλους τους τύπους και όλους τους τόνους δέρματος. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε πάνω από την βάση του μακιγιάζ σας για σετάρισμα με μεγάλη διάρκεια, είτε απ' ευθείας σε καθαρό δέρμα ως πούδρα primer για να περιορίσει την έντονη όψη γυαλάδας! Στη συσκευασία (11 gr.) περιλαμβάνεται πολυτελές βελούδινο microfiber puff πον πον πούδρας για να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας.

*Talc free, Δερματολογικά ελεγμένο, vegan friendly, paraben free, gluten free, cruelty free, δεν φράζει τους πόρους.

PANORAMIC LASHES ALL IN ONE MASCARA

jenny.gr

Η μάσκαρα Panoramic Lashes All In One χαρακτηρίζεται από την δομημένη υφή που διαθέτει, ώστε να προσθέτει όγκο, μήκος, lift-up και ορισμό στις βλεφαρίδες σας, με μερικά μόνο περάσματα! Το βουρτσάκι με ίνες σε σχήμα κλεψύδρας προσφέρει μεγάλη ένταση και απλώνει το προϊόν εύκολα στις βλεφαρίδες χωρίς αντιαισθητικούς κόμπους. Γεμάτες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες για σαγηνευτικό βλέμμα που διαρκεί όλη την ημέρα. 

*Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν, paraben free, gluten free, cruelty free.

MAKEUP FIXING SPRAY

jenny.gr

Το διάφανο σπρέι φιξαρίσματος Make up Fixing Spray θα σετάρει το πρόσωπο σας για αψεγάδιαστο μακιγιάζ με φυσικό αποτέλεσμα όλη μέρα, χωρίς κολλώδη σύνθεση και δίχως να στεγνώνει το δέρμα. Στεγνώνει γρήγορα δημιουργώντας ένα αόρατο “πέπλο” για την διατήρηση του μακιγιάζ! Ιδανικό και για touch up κατά την διάρκεια της μέρας. Σε συσκευασία των 120 ml. 

*Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, vegan friendly, paraben free, gluten free, cruelty free, δεν προκαλεί ακμή.

MY MATTE LIP INK matte liquid lipstick

jenny.gr

My Matte Lip Ink. Το απαλό και μακράς διάρκειας νέο υγρό vegan ματ κραγιόν της Golden Rose με φυτική σύνθεση που προσφέρει στα χείλη πλήρη χρωματική κάλυψη και εξαιρετικά ματ φινίρισμα. Με ελαφριά και ανάλαφρη σύνθεση που γλιστράει απαλά πάνω στα χείλη, αφήνοντας ένα πολύ λεπτό στρώμα χρώματος που διατηρεί τα χείλη σας μαλακά, με απόλυτα ματ φινίρισμα. Σε 14 αποχρώσεις.

*Δερματολογικά ελεγμένο, vegan friendly, paraben free, gluten free, cruelty free

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.