ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα concealers που χαρίζουν κάλυψη και δεν "κάθονται" στις λεπτές γραμμές 


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2020

Τα καλύτερα concealers που χαρίζουν κάλυψη και δεν "κάθονται" στις λεπτές γραμμές 

To concealer είναι το must-have beauty item του νεσεσέρ αφού μπορεί να δώσει την τέλεια λάμψη και να μεταμορφώσει το βλέμμα σας, καλύπτοντας τους μαύρους κύκλους αλλά και σημάδια κούρασης. Είναι σχεδόν απαραίτητο αφού δίνει φωτεινότητα στη στιγμή και κάνει λαμπερό όλο το πρόσωπο.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στην επιλογή του κατάλληλου concealer καθώς η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην απόχρωση αλλά και στην εφαρμογή του. Είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

jenny.gr

Το μυστικό είναι να βρει η καθεμία από εμάς την κατάλληλη απόχρωση, έτσι ώστε να μην φαίνεται η διαφορά από το φυσικό μας χρώμα ή από αυτό που πετυχαίνουμε με το μακιγιάζ. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το πρόσωπό μας, επιλέγουμε και την απόχρωση. Σίγουρα πριν την αγορά χρειάζεται να δοκιμάσουμε διαφορετικά είδη για να καταλήξουμε σε αυτό που ανταποκρίνεται στη δική μας ανάγκη. Υπάρχει πληθώρα επιλογών  με άλλες υφές, εφαρμογές και χρωματικούς τόνους.

Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα καλύτερα concealers της αγοράς!

1. Instant Full Cover Concealer, Bobbi Brown

jenny.gr

2. Lancôme Effacernes Long Tenue Softening Concealer SPF 30 

jenny.gr

3. Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch 2.5 Luminous Vanilla 

jenny.gr

4. Naj-Oleari Hydra Nude Concealer

jenny.gr

5. Pro Filt'r Instant Retouch Concealer, Fenty Beauty 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.