ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

New York Fashion Week: Ο οίκος Rodarte ύμνησε τα βουργουνδί χείλη, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2020

 New York Fashion Week: Ο οίκος Rodarte ύμνησε τα βουργουνδί χείλη, δημιουργώντας εντυπωσιακά looks

Μπορεί η πανδημία να έχει αλλάξει πολλές από τις συνήθειές μας αλλά οι οίκοι μόδας συνεχίζουν να βρίσκουν τρόπους για να μας παρουσιάσουν όλες τις νέες τους δημιουργίες, χαρίζοντάς μας έμπνευση. Φέτος λοιπόν, ο οίκος Rotarde αποφάσισε να μας δείξει όλες τις προτάσεις του για την άνοιξη 2021 μέσα από το Instagram και οι εικόνες θα μπορούσαμε να πούμε ότι μιλούν από μόνες τους.

Η αισθητική του οίκου είναι νοσταλγική αλλά και μοντέρνα και αυτός ο συνδυασμός απεικονίζεται μοναδικά και στα beauty looks. Τα χείλη είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το υπόλοιπο πρόσωπο να είναι "ήσυχο" και τα μοντέλα να φορούν ονειρεμένα στεφάνια από λουλούδια στα μαλλιά τους, βάζοντάς μας σε μια άλλη εποχή.

https://instagram.com/p/CFIYMFKMCx5

Φυσικά, δεν γίνεται να μη σταθούμε στην απόχρωση κραγιόν, που επέλεξε ο οίκος για την άνοιξη, η οποία είναι το burgundy και τα καλά νέα είναι πως μάθαμε ποιο είναι και μπορούμε να το φοράμε από τώρα αφού ταιριάζει απόλυτα με την εποχή.

https://instagram.com/p/CFKUf0KsoxJ
jenny.gr

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η Opulent Red της NARS και βρίσκεται ήδη στη λίστα μας. Εσείς θα την δοκιμάζατε;

 Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.