Πώς να κάνετε το foundation σας να διαρκεί όλη μέρα

Ελένη Τσούτση
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Πολλές φορές το foundation δεν μένει σταθερό και κάνει το αποτέλεσμα να καταρρέει. Μάλιστα αν είστε στη κατηγορία των γυναικών που έχουν λιπαρή επιδερμίδα τότε είναι ακόμη πιο πιθανό το τελικό φινίρισμα να γίνεται cakey.

 

Συγκεντρώσαμε 3 tips που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια βάση που θα είναι ο καμβάς σας για τα καλύτερα makeup looks!

#1. To setting spray μπορεί να κάνει την όψη της επιδερμίδας σας να φαίνεται πιο υγιής και να δείχνει περισσότερο ομοιόμορφη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην αρχή ως primer αλλά φυσικά και στο τέλος ώστε να κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα. Plus, κάνει το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο!

#2. Χρησιμοποιήστε ένα γρήγορο scrub προσώπου πριν το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά αν κάνετε ένα γρήγορο scrub, τότε θα νιώσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη. Έτσι, το δέρμα σας θα υποδεχτεί το foundation καλύτερα και δεν θα βγάλει λιπαρότητα.

#3. Εάν βρέχατε το σφουγγαράκι σας με νερό, τώρα μπορείτε στη θέση του να χρησιμοποιήσετε setting spray που θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα σας!