ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Monica Bellucci γίνεται 56 χρονών και κάνουμε αναδρομή στις πιο iconic beauty στιγμές της


Ελένη Τσούτση

30 Σεπτεμβρίου 2020

H Monica Bellucci γίνεται 56 χρονών και κάνουμε αναδρομή στις πιο iconic beauty στιγμές της

H Monica Bellucci αναμφίβολα, είναι η star που έχει ταυτιστεί περισσότερο από κάθε άλλη με την μεσογειακή ομορφιά, τη θηλυκότητά, το ιταλικό ταπεραμέντο αλλά και το σεξαπίλ της, που όσα χρόνια και αν περάσουν, παραμένει το ίδιο. Η γοητευτική ηθοποιός σήμερα γίνεται 56 και είναι η απόδειξη ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός αφού όσο μεγαλώνει, έχει καταφέρει να δείξει πως η γοητεία είναι το πιο σημαντικό όπλο μιας γυναίκας. 

Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να έχει μπει στη δεκαετία των 50 αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, που έχουν κάνει το πέρασμά τους από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, και μάλιστα με κάθε της εμφάνιση συνεχίζει να μας ενθουσιάζει. 

Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello της Ιταλίας και ξεκίνησε την καριέρα της από της 13 της ως μοντέλο, ενώ το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια, αν κάτι μέσα σε όλα θαυμάζουμε και ξεχωρίζουμε, είναι τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, αλλά και τα μαλλιά της, που γνωρίζει ακριβώς πώς να τα αναδείξει ανάλογα με τη δεκαετία.

Tα beauty looks της διαθέτουν τόσο μια μοντέρνα αλλά και κλασική πινελιά, δημιουργώντας εκπληκτικές εικόνες που χαρίζουν έμπνευση σε όλες τις γυναίκες.

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι πάντα on point αφού φροντίζει να περιποιείται τον εαυτό της χωρίς υπερβολές και περιττά προϊόντα. Μια απαλή βάση, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν σε φυσικούς τόνους ή θερμά κόκκινα είναι οι επιλογές της. Δεν της αρέσει πάντως, να «βαραίνει» την επιδερμίδα της. 

Δείτε μερικές από τις καλύτερες beauty στιγμές της:

https://instagram.com/p/CEbPtR8ihImhttps://instagram.com/p/BykjIFyiGI5https://instagram.com/p/BrKikzkg0kvhttps://instagram.com/p/BcoxUAtjy_xhttps://instagram.com/p/BUck2_sjq6Thttps://instagram.com/p/CFR9zjwixDS

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.