ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Emily in Paris: Οι καλύτερες beauty στιγμές της Lily Collins που θέλουμε να αντιγράψουμε asap


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2020

Emily in Paris: Οι καλύτερες beauty στιγμές της Lily Collins που θέλουμε να αντιγράψουμε asap

Αν λατρεύετε το Παρίσι και δεν έχετε δει ακόμη τη νέα σειρά του Netflix, Emily In Paris, τότε πρέπει να είναι το επόμενο πράγμα, που οφείλετε να κάνετε. Παριζιάνικος αέρας, στιλ, φρέσκα looks είναι αυτά που θα ξεχωρίσετε στη συγκεκριμένη σειρά, που φαίνεται να έχουν λατρέψει πολλά κορίτσια ανά τον κόσμο. Αρκεί ένα scroll down στο feed σας στο Instagram για να καταλάβετε πόσο έχει ήδη αγαπηθεί αυτή η σειρά, αλλά εκτός από την ίδια τη σειρά, έχει αγαπηθεί και η πρωταγωνίστρια, Lily Collins, η οποία είναι ένα πραγματικό beauty icon!

Tόσο το στιλ της όσο και τα beauty looks της είναι μια έμπνευση που είχαμε καιρό να αντλήσουμε από μια σύγχρονη πρωταγωνίστρια. Τα μακριά λαμπερά μαλλιά και τα έντονα χοντρά φρύδια της είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της, που μας κάνουν να θέλουμε να μάθουμε όλα τα beauty μυστικά της και να τα αντιγράψουμε.

Ανέκαθεν, η Lily Collins λάτρευε να πειραματίζεται με την ομάδα των experts, που δεν αποχωρίζεται, αφού όλα δείχνουν ότι έχουν βρει όλα τα looks που της ταιριάζουν. Πρόκειται για τους Fiona Stiles και Gregory Russell, οι οποίοι κάνουν όλες τις τάσεις της ομορφιάς να δείχνουν εκπληκτικές επάνω της.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, παρακάτω μερικά από τα beauty looks, που μας εντυπωσίασαν στη σειρά, αλλά και στο κόκκινο χαλί!

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.