ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

O Brooklyn Beckham επιμελείται το μακιγιάζ της αγαπημένης του με προϊόντα ομορφιάς της Victoria και ρίχνει το Instagram


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2020

O Brooklyn Beckham επιμελείται το μακιγιάζ της αγαπημένης του με προϊόντα ομορφιάς της Victoria και ρίχνει το Instagram

Ο γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn μπορεί να είναι μόλις 21 χρονών αλλά αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να αρραβωνιαστεί την εντυπωσιακή σύντροφό του, Nicola Peltz.Οι δυο τους φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και περνούν πολύ χρόνο μαζί!

Μερικά πράγματα που απολαμβάνουν μαζί και δεν το περιμέναμε είναι το μακιγιάζ. Ναι! Καλά διαβάσατε ο Brooklyn στο τελευταίο post που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram κάνει το μακιγιάζ στην αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, η οποία είναι μια κούκλα και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερα το μακιγιάζ.

Ο Brooklyn όμως, θέλησε να υποστηρίξει τη μαμά του, καθώς πρόσφατα λάνσαρε μια σειρά lipstick, τα οποία λέγονται και Posh, και αντλούν την έμπνευσή τους από την εποχή, που η Victoria ήταν ένα "Spice Girl". Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα του post - "Posh is Back", και η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει τέλεια στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, όπως θα δείτε!

https://instagram.com/p/CF75qFnn3hShttps://instagram.com/p/CF74iOIBNoN
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.