ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Top προϊόντα για να αναδείξεις το μοναδικό σημείο του προσώπου σου που μένει ακάλυπτο εν μέσω COVID-19


Ελένη Τσούτση

13 Νοεμβρίου 2020

Top προϊόντα για να αναδείξεις το μοναδικό σημείο του προσώπου σου που μένει ακάλυπτο εν μέσω COVID-19

Ανάμεσα στις πολλές αλλαγές που έχει επιφέρει ο COVID-19 στη ζωή και την καθημερινότητά μας τους τελευταίους μήνες, βρίσκουμε και τις αλλαγές που έχουν επέλθει στον τρόπο με τον οποίο περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Και δεν μιλάμε ασφαλώς μόνο για το ντύσιμο και το γενικότερο styling μόδας και μαλλιών, αλλά και για τη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για το μακιγιάζ, με πρωταγωνίστρια τη μάσκα προστασίας!

Με τη μάσκα να αποτελεί πλέον το κυριολεκτικά… must αξεσουάρ κάθε εμφάνισης το οποίο ωστόσο καλύπτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα χείλη, το πηγούνι και τα ζυγωματικά, όλη η προσοχή πέφτει όπως είναι αναμενόμενο στην περιοχή των ματιών!

Όλα τα μάτια…στα μάτια!

Eyes are never quiet! Τα μάτια μπορούν να εκφράσουν και να προκαλέσουν κάθε είδους συναίσθημα. Χαρά, ενδιαφέρον, θλίψη, ενθουσιασμό, φόβο, αγωνία, πάθος, ανακούφιση. Όσο απεριόριστα είναι όλα αυτά που εκφράζουν, τόσο απεριόριστες είναι και οι δυνατότητες που υπάρχουν στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα βάψεις. Διακριτικό eyeliner ή έντονο smokey eye; Καθημερινό look που μοιάζει τελείως φυσικό ή σχεδόν θεατρικό μακιγιάζ που κάνει το δικό του statement; Γήινες nude ή μέταλ αποχρώσεις σκιών που κάνουν το μακιγιάζ ματιών βγαλμένο από editorial μόδας; Όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ και η διάθεσή σου κάθε φορά, έχουμε τα τέλεια προϊόντα για να τα απογειώσουν και τα 2!

The Little black… eyeliner

Το μαύρο eyeliner-μαρκαδόρος ακριβείας της Lovie με σούπερ εύκολη εφαρμογή και για έντονο βλέμμα που μαγνητίζει, είναι σχεδιασμένο με την πρωτοποριακή φόρμουλα long lasting semi-permanent η οποία είναι απόλυτα σταθερή και εξασφαλίζει διάρκεια από το πρωί ως το βράδυ!

jenny.gr

 

 

 

 

 

Meet your…maxi-dream mascara!

Η λατρεμένη μάσκαρα Maxi-dream της Lovie δεν είναι τυχαία το απόλυτο object of desire όταν μιλάμε για μακιγιάζ! Περιέχοντας βιταμίνη Ε, μελισσοκέρι και κερί carnauba που βοηθούν στο σχηματισμό ενός λεπτού και σταθερού φιλμ για την προστασία και την περιποίηση των βλεφαρίδων, ενισχύει μήκος και όγκο και δημιουργεί ένα καθηλωτικό αποτέλεσμα με μοναδική διάρκεια. Στα μεγάλα ατού της και το υπέρ-πυκνό βουρτσάκι της, το οποίο επιτυγχάνει άψογο διαχωρισμό χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες. 

jenny.gr

 

 

 

 

Faking perfect eyebrows!

Τα μολύβια φρυδιών είναι must σε κάθε κιτ μακιγιάζ. Με ελάχιστες κινήσεις, ένα καλό μολύβι φρυδιών μπορεί να μετατρέψει τα αχνά, αραιά φρύδια σε ζωντανά, παχιά και τέλεια σχηματισμένα. Εύκολα στην εφαρμογή, με μαλακή υφή και ειδικό βουρτσάκι στο καπάκι για χτένισμα που βοηθά στην ομοιομορφία του χρώματος και στο τέλειο σχήμα, τα μολύβια φρυδιών της Lovie Cosmetics κάνουν ακόμα και το επαγγελματικό μακιγιάζ να μοιάζει παιχνιδάκι.

3D Eyelashes: Eyelashes from the future

'Ό,τι πιο πρωτοποριακό όταν μιλάμε για ψεύτικες βλεφαρίδες, οι 3D βλεφαρίδες της Lovie προσδίδουν όγκο, μήκος και βάθος στις δικές σου βλεφαρίδες, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό τρισδιάστατο αποτέλεσμα που τραβάει όλα τα βλέμματα και εντυπωσιάζει! Διαθέσιμες σε 7 σχέδια και με δυνατότητα να κοπούν ή να βαφτούν σε όποιο μέγεθος και χρώμα επιθυμείς!

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.