ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα αποκτήσετε τονισμένο βλέμμα με απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

24 Νοεμβρίου 2020

Πώς θα αποκτήσετε τονισμένο βλέμμα με απλά βήματα

Μπορεί το μακιγιάζ να σκέφτεστε ότι αυτές τις μέρες δεν είναι και τόσο απαραίτητο λόγω της μάσκας αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό eye look που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Για το μακιγιάζ θα προτιμήσουμε το sexy, δυναμικό μαύρο, το οποίο θα κυριαρχήσει στα μάτια μας σε συνδυασμό με glitter.

Αφού κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας, θα συνεχίσουμε με τα μάτια τονίζοντας αρχικά τις άνω και τις κάτω ρίζες των βλεφαρίδων, με μαύρο μολύβι. Δε θέλουμε να είναι ίσιο, δε μας νοιάζει αφού θα το σβήσουμε. Συνεχίζουμε με μαύρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Επιλέγουμε ένα μικρό πινέλο ματιών-ακόμα και το γωνιακό και με ελάχιστη μαύρη σκιά πατάμε και πάνω στις ρίζες, για να σβήσουμε ελαφρώς το μολύβι. Καθαρίζουμε το μεγάλο πινέλο και σβήνουμε προς τα πάνω τη μαύρη σκιά, για να μεγαλώσουμε το βλέμμα.

jenny.gr

Τέλος εφαρμόζουμε glitter κοντά στις ρίζες, στη μέση του κινητού βλεφάρου και κατά μήκος του μαύρου μολυβιού αν θέλουμε. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα.

Αν το μαύρο είναι αρκετά σκούρο μπορείτε στη μέση του κινητού βλεφάρου να προσθέσετε μία σκιά διαφορετικού χρώματος όπως το καφέ.

Ιδανικός συνδυασμός για αυτό το glam, smokey look είναι τα χείλη στη φυσική τους απόχρωση ή ελαφρώς τονισμένα με lip gloss. Επειδή όμως φοράμε μάσκα προστασίας ένα lip balm με χρώμα και θα ενυδατώσει τα χείλη σας και θα δώσει και χρώμα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.