ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τη νέα χρονιά ανανεώνουμε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης


Ελένη Τσούτση

1 Ιανουαρίου 2021

Τη νέα χρονιά ανανεώνουμε την πρωινή  ρουτίνα περιποίησης

Σε όποια κατάσταση και αν είμαστε, είναι απαραίτητο μετά την πρώτη γουλιά καφέ, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και τώρα που η νέα χρονιά είναι εδώ ας βάλουμε και νέους στόχους στην skincare routine μας. Η ρουτίνα είναι γνωστή και σχεδόν όλες την κάνουμε σωστά. Υπάρχει όμως, κάτι που μπορεί να αναβαθμίσει την beauty ρουτίνα το 2021; 

Και αν ναι, πρέπει να μην απαιτεί αρκετό χρόνο, καθώς ιδιαίτερα το πρωί είναι περιορισμένος ο διαθέσιμος.

Δοκιμάστε λοιπόν, πριν ακόμα φτιάξετε καφέ, να κάνετε ένα ντους. Αντί να πλύνετε το πρόσωπό σας στο νιπτήρα, κάντε ένα 2λεπτο ντους, όπου θα καθαρίσετε και το πρόσωπό σας. Λίγο πριν βγείτε, γυρίστε το νερό προς το κρύο. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ότι αρχικά θα ξυπνήσετε πιο εύκολα, θα τονωθείτε, ενώ παράλληλα βοηθάτε στην σωστή αιμάτωση του σώματός σας, κάτι που κάνει καλό και στην επιδερμίδα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο, συνεχίστε με τον ορό σας, την ενυδατική σας ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν χρησιμοποιείτε.

Tip:

Για το πρωινό σας μακιγιάζ, το οποίο ακολουθεί της περιποίησης δοκιμάστε το κλασικό, αγαπημένο mix που σας προτείνουμε πάντα. Μία δόση από το serum, με μία δόση foundation. Ιδιαίτερα φέτος, που η βάση πρέπει να είναι όσο πιο φυσική γίνεται, αυτό το mix είναι ΜUST. Θα δείτε ότι το πρόσωπό σας θα είναι λαμπερό και super ενυδατωμένο.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.