ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το beauty item που εξαφανίζει τους πόρους και χαρίζει flawless skin


Ελένη Τσούτση

30 Οκτωβρίου 2020

Το beauty item που εξαφανίζει τους πόρους και χαρίζει flawless skin

Είναι το look που έχουν επιλέξει σχεδόν οι περισσότεροι designers στα catwalks, ενώ γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουμε επιστρέψει στη φυσική βάση και τεχνικές όπως contouring και strobing αποφεύγονται. Για να πετύχουμε flawless skin, εκτός από το κατάλληλο, ελαφριάς υφής foundation πρέπει να δώσουμε προσοχή και στην προετοιμασία της επιδερμίδας. 

Εκτός από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, μπαίνει στο παιχνίδι και το primer. Το προϊόν που ουσιαστικά προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχθεί το makeup. Με την εφαρμογή του, το πρόσωπό μας γίνεται ο τέλειος καμβάς για foundation, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση της βάσης για περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

jenny.gr

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προϊόντα, κι εσείς πρέπει να εντοπίσετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα κριτήρια, που πρέπει να αξιολογήσετε, είναι ίδια με αυτά της κρέμας. Έχετε λιπαρή επιδερμίδα, θέλετε matte αποτέλεσμα, ενυδατικό, να κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή;

Extra Info: Στα catwalks, πολλοί makeup artists χρησιμοποιούν primer, όχι για να έχει διάρκεια το makeup -άλλωστε το χρειάζονται μόνο για λίγα λεπτά- αλλά για να έχει η επιδερμίδα των μοντέλων απαλή και μεταξένια υφή. Οι πόροι να εξαφανίζονται και η βάση να δείχνει όσο πιο φυσική και λαμπερή γίνεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.