ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lovie...s in the air: Τα νέα φανταστικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που θα ερωτευτείτε


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2021

Lovie...s in the air: Τα νέα φανταστικά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς που θα ερωτευτείτε

Σκεφτείτε τα πάντα που αναζητά μία γυναίκα για την καθημερινή της περιποίηση και φροντίδα. Και τώρα που τα σκέφτηκατε….φανταστείτε ότι μπορείτε να τα ανακαλύψετε όλα σ’ ένα και μόνο e-shop, στο  www.lovie.gr True - love - story….

Τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς Lovie είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους: Ερωτεύσιμα! Με μία τεράστια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν από μακιγιάζ, μανικιούρ - πεντικιούρ και περιποίηση μέχρι αξεσουάρ και αρώματα, η εταιρεία Lovie σας δίνει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε, και μάλιστα σε τιμές που δεν θα πιστεύετε.

Μακιγιάζ: Meet the Makeup Experts

Σκιές ματιών με απίστευτη εφαρμογή σε χρώματα που δεν έχετε ξαναδεί, eye-liner και μολύβια ματιών με long lasting φόρμουλα, η οποία χαρίζει απόλυτη σταθερότητα και διάρκεια από το πρωί ως το βράδυ, paraben free, allergen free και mineral oil free concealers για τέλειο καμουφλάρισμα μαύρων κύκλων και δυσχρωμιών, πούδρες απλές και πούδρες λάμψης, φανταστικά κραγιόν σε απίστευτα χρώματα και με εντυπωσιακή διάρκεια! Θέλετε και άλλα; 

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Μανικιούρ Πεντικιούρ: Youve nailed it!

H Lovie διαθέτει μία εντυπωσιακή συλλογή από προϊόντα για τα νύχια και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και απευθείας στο κοινό.

Εκτός από τα εξαιρετικά απλά, gel effect, μόνιμα και ημι-μόνιμα βερνίκια που διαθέτει σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, «παίζει» πολύ δυνατά επίσης στην κατηγορία των ειδικών εργαλείων, αναλώσιμων και προϊόντων κομμωτηρίου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών αυτών.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Περιποίηση Μαλλιών: Love is in the hair!

Χαρίστε στα μαλλιά σας την αγάπη που αξίζουν με τα δημοφιλή προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τη Lovie. Προϊόντα ενυδάτωσης, λάμψης και αναδόμησης, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, εξαιρετικής ποιότητας και με αρώματα σχεδόν εθιστικά.  

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Περιποίηση Σώματος: Love for everyBODY

Φανταστικό άρωμα, μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης, ασύγκριτη διάρκεια. Αυτό θα μπορούσε να περιγράφει κάλλιστα τα προϊόντα περιποίησης σώματος της Lovie, η οποία συγκεντρώνει μία λαχταριστή συλλογή body butters, body lotions, body splash και body scrub, ιδανικά και για ιδία χρήση αλλά και για να προσφερθούν ως δώρο!

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Περιποίηση Προσώπου: Letsface it!

Όποια έχει δοκιμάσει τα προϊόντα περιποίησης προσώπου της Lovie πολύ δύσκολα τα αλλάζει! Με άψογη εφαρμογή, απίστευτη αίσθηση πάνω στο δέρμα, άμεση βελτίωση της όψης της επιδερμίδας από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, και όλα αυτά σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές….let’s face it, τα Lovie έχουν έρθει για να μείνουν!

jenny.gr

Αξεσουάρ: Accessorize you

Είτε μιλάμε για αξεσουάρ μακιγιάζ, όπως πινέλα και κασετίνες, είτε για περισσότερο fashionαξεσουάρ όπως τα υπερτέλεια γυναικεία πορτοφόλια της ή τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, η Lovie δεν μας απογοητεύει ούτε εδώ, προσφέροντας προϊόντα ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα βάσει των αναγκών της κάθε γυναίκας.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Αρώματα: Scent of a woman

Σας έχει τύχει να μυρίσειτε κάποια στιγμή ένα άρωμα τόσο έντονο και ιδιαίτερο που αναβλύζει ζωντάνια, φρεσκάδα και νιάτα και δεν σου θυμίζει κανένα -μα κανένα- άλλο;

Μην κουράζεσαι να ψάχνετε. Αναζητήστε τα ανάμεσα στην ποικιλία αρωμάτων της Lovie και να είστε έτοιμες να εκπλαγείτε με την τιμή του!   

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.