ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλλυντικά που πρέπει να αποκτήσετε asap αυτή τη σεζόν


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2021

Τα καλλυντικά που πρέπει να αποκτήσετε asap αυτή τη σεζόν

Τα καταστήματα άνοιξαν και ήρθε η στιγμή να επενδύσουμε σε όλα εκείνα τα πράγματα που θέλαμε τόσο καιρό αλλά κάναμε υπομονή για να τα προμηθευτούμε από κοντά. Η αλήθεια είναι ότι το shopping έστω και το γρήγορο, είναι μια μικρή απόλαυση και για όσες λατρεύουν τα καλλυντικά αφού η αίσθηση όταν βλέπεις από κοντά τις σκιές, τις αποχρώσεις κραγιόν ή όταν μυρίζεις ένα άρωμα, είναι τελείως διαφορετική.

Εκτός λοιπόν από τις απαραίτητες προσθήκες για να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας για το νέο έτος χρειάζεται να ανακαλύψετε ορισμένα καλλυντικά που θα χαρίζουν λάμψη και φρεσκάδα στην όψη σας. Ακόμη και αν φοράμε μάσκα προστασίας, το μακιγιάζ μας τονώνει την αυτοπεποίθηση και όταν νιώσουμε την ανάγκη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα makeup look που ίσως μας φανεί χρήσιμο σε ένα zoom call. Άλλωστε, τα zoom calls είναι η νέα πραγματικότητα και μια πολύ καλή αφορμή να αναπτύξουμε τα skills μας στο μακιγιάζ.

jenny.gr

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια λίστα από τα καλλυντικά που θα σας κλέψουν την καρδιά αυτή τη σεζόν. Είστε έτοιμες να επιλέξετε τα αγαπημένα σας beauty items;

1. MAC PRO LIP PALETTE / 6 EDITORIAL REDS μια παλέτα που σας ετοιμάζει για το backstage με τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις κραγιόν 

jenny.gr

2. Givenchy, Παλέτα σκιών Le 9 De Givenchy 01

jenny.gr

3. Shiseido Hanatsubaki Hake Polishibg Face Brush, Notos

jenny.gr

4. Clinique Even Better Concealer CN 

jenny.gr

5. Yves Saint Laurent Couture Blush 4 Corail Rive Gauche

jenny.gr

6. Naj-Oleari Oleo Gel Nail Lacquer 24 Cherry Red 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.