ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Kylie Jenner κάνει το μακιγιάζ της Caitlyn Jenner για πρώτη φορά


9 Φεβρουαρίου 2021

Η Kylie Jenner κάνει το μακιγιάζ της Caitlyn Jenner για πρώτη φορά

Η Kylie Jenner εκτός από τη δική της σειρά καλλυντικών που κάνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο έχει και το δικό της κανάλι στο youtube με εκατομμύρια συνδρομητές. Η Κylie όμως έχει και πολλά άλλα ταλέντα όπως το μακιγιάζ και μάλιστα το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η ίδια κατά καιρούς έχει κάνει μακιγιάζ στη μαμά της Kris Jenner, στην αδερφή της Kim Kardashian και ήρθε η στιγμή που περιμέναν όλοι περιμέναν να επιμεληθεί το μακιγιάζ του μπαμπά της. Η Caitlyn Jenner ήταν η μοναδική από τα μέλη της οικογένειας που δεν είχε αφεθεί στα μαγικά χέρια της Kylie. Χαρακτηριστικά, είπε στο video: 

“Είμαι καλεσμένη σε ένα γεύμα στην πόλη και ήθελα κάποιον να μου κάνεις το μακιγιάζ. Κάλεσα τους πάντες αλλά ξέρετε, λόγω του Covid- 19, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος! Τότε σκέφτηκα, μισό λεπτό, ξέρω κάποιον που μπορεί να μου κάνει το μακιγιάζ… Η μικρή μου Kylie. Θα μου κάνει το μακιγιάζ. Δεν το έχει κάνει ποτέ πριν”, λέει κοιτώντας την κάμερα.

Το video έγινε αμέσως viral και είναι άκρως απολαυστικό καθώς δείχνει πόσο καλή σχέση έχουν οι δυο τους. Μάλιστα, η Caitlyn Jenner μίλησε για τη νέα της ζωή. “Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ! Ο κόσμος σε αυτήν εδώ την κοινότητα είναι πολύ σκληρός αλλά δεν το μετάνιωσα στιγμή".

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=T38atmhScNY&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.