ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Golden Globes 2021: Τα beauty looks που άξιζαν χρυσή σφαίρα


Ελένη Τσούτση

1 Μαρτίου 2021

Golden Globes 2021: Τα beauty looks που άξιζαν χρυσή σφαίρα
Τα καλύτερα beauty looks στις Χρυσές Σφαίρες

Μπορεί η μαγική διοργάνωση των Χρυσών Σφαιρών να ήταν πολύ διαφορετική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η λάμψη δεν έλειψε καθόλου. Η 78η  απονομή των Χρυσών Σφαιρών για το 2021 τα είχε όλα.

Μοναδικές παρουσίες τόσο φυσικές στο χώρο της βράβευσης όσο και διαδικτυακές, εντυπωσιακά σκηνικά και φυσικά συγκινητικές βραβεύσεις σε καιρούς πανδημίας. Ό,τι ακριβώς είχαμε δηλαδή ανάγκη!

Τα looks τόσο των γυναικών ήταν κομψά, εμείς όμως θα εστιάσουμε στα beauty looks που επέλεξαν για αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή τους. Κόκκινα χείλη, έντονες σκιές στα μάτια και το eyeliner φαίνεται να είχαν την τιμητική τους στα φετινά (virtual!) Golden Globes. Ποιες όμως ήταν εκείνες που ξεχώρισαν τόσο για το hair look όσο και το μακιγιάζ τους;

Συγκεντρώσαμε τα beauty looks που πραγματικά έκλεψαν όλα τα βλέμματα και εμείς πιστεύουμε ότι άξιζαν μια Χρυσή Σφαίρα.

1. Andra Day

jenny.gr

Από το κομψό updo της, μέχρι τις λάμψεις του προσώπου και τα υπέροχα χείλη, η εμφάνισή της ήταν άκρως εντυπωσιακή.

2. Lily Collins

jenny.gr

Η πλέον γνωστή ως Emily δεν μας απογοήτευσε καθόλου αφού τα ιδιαίτερα beauty looks είναι το στοιχείο της. Φρέσκια και κομψή, θα λέγαμε ότι κέρδισε το βραβείο του beauty icon αφού κατάφερε με την απλότητα του μακιγιάζ να αναδείξει υπέροχα τα χαρακτηριστικά της.

3. Julia Garner

jenny.gr

Είχε τα απόλυτα red lips της βραδιάς και τόσο τα πιασμένα μαλλιά της όσο και το λαμπερό μακιγιάζ της, σίγουρα τη βάζουν στη λίστα με τις καλύτερες εμφανίσεις. 

4. Margot Robbie

Η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι οι εμφανίσεις σε λαμπερές διοργανώσεις είναι το μεγάλο της "ατού". Γνωρίζει καλά ότι η απλότητα κερδίζει και για ακόμη μια φορά ήταν ανάμεσα στις πιο όμορφες παρουσίες. Το signature hair look της και το γήινο μακιγιάζ της, μας χάρισαν έμπνευση και δίδαξαν ότι η υπερβολή καλό είναι να αποφεύγεται!

5. Laverne Cox

Οι βικτωριανές της πλεξούδες και το έντονο χρώμα στα χείλη της έκαναν το look της μοναδικό. 

6. Amanda Seyfried

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laverne cox (@lavernecox)

Η ηθοποιός εμπνεύστηκε την εμφάνισή της από την αίγλη του παλιού Hollywood και υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς. Φυσικό μακιγιάζ σε ροδακινί τόνους και μαλλιά με ελαφριές μπούκλες, την έκαναν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

7. Kate Hudson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η όμορφη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα καλύτερα beauty looks αφού ξέρει όλα τα μυστικά για να δείχνει πάντα τόσο εντυπωσιακή χωρίς ίχνος υπερβολής. 

8. Elle Fanning

Από το υπέροχο eyeliner μέχρι τα nude χείλη και τα αυστηρά πιασμένα μαλλιά της, το beauty look της αξίζει χωρίς αμφιβολία μια χρυσή σφαίρα. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.