ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

New trend alert: To smudgy eyeliner επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ 


Ελένη Τσούτση

9 Μαρτίου 2021

New trend alert: To smudgy eyeliner επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ 
Το νέο makeup trend της σεζόν

Αν κάτι απολαμβάνουμε αυτό είναι να μαθαίνουμε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και να τις δοκιμάζουμε. Το μυστικό φυσικά είναι να τις προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας στιλ. Μια hot τάση που επιστέφει πολύ δυναμικά από τα 90’s είναι το mudgy eyeliner.

Ένα μαύρο μολύβι ή ένα eyeliner υπάρχει στο νεσεσέρ όλων των γυναικών και αυτό γιατί με απλές κινήσεις αλλάζει όλο το μακιγιάζ. Μπορεί το smudgy trend να έχει ένα grunge ύφος και να φαίνεται δύσκολο να το υιοθετήσετε αλλά μια δοκιμή θα σας αλλάξει γνώμη!

Οι makeup experts τονίζουν ότι αυτή θα είναι η νέα τάση που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τα 90’s. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν υιοθετήσει το smudge eyeliner.

Υπάρχουν όμως, τρία απλά tips που αν τα ακολουθήσετε, θα δείτε αμέσως τη διαφορά στη διάρκεια του eyeliner:

#1. Χρησιμοποιήστε primer πριν την εφαρμογή του eyeliner. Η σωστή βάση είναι πάντα χρήσιμη.

#2. Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι ώστε να "πατήσετε" μετά πάνω σε αυτή. 

Tip: Σταθεροποιήστε το περίγραμμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών, με μια σκιά σε παρόμοια απόχρωση. Απλώστε τη κατά μήκος του περιγράμματος με ένα λεπτό φλατ πινέλο. Για πιο dramatic αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πινέλο.

Ανακαλύψτε το νέο trend που θα σας ενθουσιάσει:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.