ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

BAFTA 2021: Τα ωραιότερα beauty looks των βραβείων


Ελένη Τσούτση

12 Απριλίου 2021

BAFTA 2021: Τα ωραιότερα beauty looks των βραβείων

Τα φετινά ΒAFTA, τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ήταν τα 74α στην ιστορία του θεσμού και τα πρώτα που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε δύο μέρη. Το Σάββατο η virtual τελετή παρουσιάστηκε από την τηλεοπτική παρουσιάστρια, Clara Amfo και αφορούσε τα βραβεία των τεχνικών κατηγοριών, ενώ χθες διεξήχθη η δεύτερη online απονομή με παρουσιαστές, τους Edith Bowman και Dermot O’Leary.

Η διοργάνωση αναμεταδόθηκε από το εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου και η βραδιά ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον πολύ πρόσφατο θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου. Η πανδημία άλλαξε, όπως γνωρίζουμε τους κανόνες διεξαγωγής όλων των βραβείων, αλλά η λάμψη δεν έλειψε και από αυτά τα βραβεία.  

Το online λοιπόν, κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA γέμισε με λαμπερές παρουσίες και ομολογουμένως, οι περισσότερες stars μάς εντυπωσίασαν τόσο με το makeup look τους, όσο και με τα stylish χτενίσματα που ολοκλήρωναν την εικόνα τους. 

Λίγο πριν από τα βραβεία Oscar και την κορύφωση των λαμπερών εμφανίσεων, οι διάσημες κυρίες μας ενέπνευσαν με τα μοναδικά τους looks.

1. Ashley Madekwe

2. Sophie Cookson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trendencias (@trendencias)

3. Niamh Algar

4. Priyanka Chopra

5. Gugu Mbatha-Raw

6. Felicity Jones

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.