ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

PhiRemoval: Η τεχνική που σε απαλλάσσει από το τατουάζ φρυδιών που έχεις μετανιώσει


16 Μαΐου 2021

PhiRemoval: Η τεχνική που σε απαλλάσσει από το τατουάζ φρυδιών που έχεις μετανιώσει

Μόνο όσοι δεν προσπαθούν δεν κάνουν λάθη. Τα λάθη, για μένα, είναι ένας τρόπος να μάθουμε καλύτερα τι ακριβώς χρειαζόμαστε και τι μας ταιριάζει πραγματικά σε αυτή τη ζωή.

Για όλα υπάρχει λύση. Ακόμα και γι’ αυτά που αρχικά πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας μιλήσω για έναν αισθητικό «πονοκέφαλο» αρκετών γυναικών που λανθασμένα θεωρούν ότι δεν «θεραπεύεται»: ένα τατουάζ φρυδιών (ή ημιμόνιμο μακιγιάζ γενικότερα) κακής ποιότητας που κάθε φορά που το βλέπουν τους προκαλεί κόμπο στο λαιμό και χαλάει όλη την εικόνα του προσώπου τους.

Ψυχραιμία. Μια λέξη που συνιστώ σε κάθε άνθρωπο που νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Για το αισθητικό «αδιέξοδο» που σας προανέφερα, η λύση βρίσκεται στο PhiRemoval και αξίζει την προσοχή σας.

Το PhiRemoval είναι μια τεχνική-επανάσταση που σας βγάζει από την δύσκολη θέση και σας βοηθά να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Είναι η πιο ποιοτική μέθοδος για την αφαίρεση ημιμόνιμων μακιγιάζ ή τατουάζ. Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο την έχουν εμπιστευτεί κι έχουν σβήσει από το πρόσωπό τους τα σημάδια της βεβιασμένης και ατυχούς επιλογής τους.

jenny.gr

Η σύνθεση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο PhiRemoval είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη για την φροντίδα του δέρματος.

Τι πρέπει να ξέρετε: H διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ ενεργεί σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Με το PhiRemoval, το δέρμα δεν εμφανίζει καψίματα, ουλές ή σημάδια καθώς επηρεάζεται μόνο η επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, η οποία αναπλάθεται πολύ γρήγορα.

Πιθανότατα να χρειαστούν παραπάνω από δύο εφαρμογές για την ολοκλήρωση της αφαίρεσης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος στην «παγίδα» μιας τεχνικής αμφίβολης ποιότητας. Πολλές φορές, η διακαής επιθυμία της αλλαγής οδηγεί σε κινήσεις βιασύνης που λίγο μετά μετανιώνουμε. Θα σας συμβούλευα, πριν προχωρήσετε στην εφαρμογή μιας τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ, να κάνετε προσεκτική έρευνα και να δώσετε ξεχωριστή προσοχή σε κάθε παράγοντα που μπορεί να κρίνει την ποιότητα του αποτελέσματος.

jenny.gr

Στα χρόνια της καριέρας μου, έχω δει πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις: τατουάζ φρυδιών που έχουν παραμορφώσει πρόσωπα και ανθρώπους σε απελπισία για την λάθος απόφαση που πήραν.

Με το PhiRemoval δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπό σας να ξαναβρεί το θάρρος που έχει χάσει. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και αφήστε τους να βάλουν τα θεμέλια μιας νέας αρχής για εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli

3ης Σεπτεμβρίου 99

210 8253469/422

www.stavroulagiannouli.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.