ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

7 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2021

7 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες
7 nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Αν κάναμε ένα lipstick battle το πιο πιθανό είναι ο μεγάλος νικητής να ήταν το κόκκινο κραγιόν αλλά το nude κραγιόν πάντα θα προσφέρει την extra φινέτσα σε κάθε makeup look. Αρκεί ο σωστός συνδυασμός με το μακιγιάζ των ματιών και ένα απλό natural look να αναβαθμιστεί στη στιγμή και να κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει.

Mπορούμε να δώσουμε μια chic διάθεση στο μακιγιάζ μας με μικρές, διακριτικές πινελιές. Μία από αυτές είναι το κραγιόν που μπορούμε να επιλέξουμε για τη σημερινή έξοδο.

Το αγαπημένο, all time classic nude lipstick. Ταιριάζει και κάνει αντίθεση με την sunkissed επιδερμίδα-ιδιαίτερα αν την τονίσουμε με το bronzer μας-είναι πασπαρτού καλλυντικό για οποιοδήποτε στιλ.

jenny.gr

Ταιριάζει τόσο με smokey look, όσο και με φυσικό makeup look. Όσες αναζητάτε girly style, προσθέστε lip gloss για juicy αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπες τονίστε το περίγραμμα, με το κατάλληλο μολύβι χειλιών ή επιλέξτε ένα matte lipstick για sexy αποτέλεσμα.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα nude lipsticks της αγοράς που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.