ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dolly Parton: Κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ και εξηγεί το λόγο


Ελένη Τσούτση

4 Ιουνίου 2021

Dolly Parton: Κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ και εξηγεί το λόγο
Dolly Parton: Κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ και εξηγεί το λόγο

Aν κάτι δεν σταματούν να λένε οι ειδικοί είναι ότι το ντεμακιγιάζ είναι ο νούμερο ένα κανόνας στη περιποίηση της επιδερμίδας. Η νέα αποκάλυψη που έκανε η Dolly Parton, τα ανατρέπει όλα και φυσικά μας ξαφνιάζει. Η ίδια αποκάλυψε ότι κοιμάται χρόνια τώρα χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Κάνω όλη την φροντίδα της επιδερμίδας και τον καθαρισμό του προσώπου μου το πρωί επειδή συνήθως κοιμάμαι βαμμένη”, είπε στο WSJ Magazine στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη. Συνέχισε λέγοντας: "Επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα γίνει σεισμός ή κανένας ανεμοστρόβιλος ή καμιά καταιγίδα, θέλω να είναι έτοιμη αν χρειαστεί ξαφνικά να βγω από το σπίτι μέσα στη νύχτα!".

Μάλιστα δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος αφού θέλει να μένει όμορφη και περιποιημένη για τον συζυγό της. “Δεν θέλω να γυρνάω σπίτι και να καταρρέω εντελώς, και ο καημένος ο άντρας μου να με βλέπει έτσι απέναντί του“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Η γλυκιά τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον Carl Thomas Dean από το 1966. Οι δηλώσεις της έχουν γίνει viral αφού δίνει μία αλλη διάσταση στο ντεμακιγιάζ και στην αξία του. Η ίδια αναφέρει ότι περιμένει να πάει 3 το πρωί για να πλύνει το πρόσωπό της και μετά ξεκινάει το μακιγιάζ από την αρχή.

Η Dolly Parton είναι ένα είδωλο και ακόμη και αυτές τις οι δηλώσεις μας φτιάχνουν τη διάθεση! Εμείς πάντως προτείνουμε να μην ακολουθήσετε τη συμβουλή της!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.