ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνετε το eyeliner σας να μείνει σταθερό για πολλές ώρες


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2021

Πώς θα κάνετε το eyeliner σας να μείνει σταθερό για πολλές ώρες
Πώς να μείνει σταθερό το eyeliner

H τέλεια γραμμή eyeliner είναι το ζητούμενο σε κάθε make up look. Πολλές φορές βέβαια φαντάζει εξίσωση δευτέρου βαθμού για δυνατούς λύτες. Όπως, όμως και στα μαθηματικά, έτσι και στο eyeliner, η εξάσκηση είναι η λύση για να γίνουν όλα ευκολότερα.

Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή eyeliner, αυτή φυσικά που ταιριάζει στο σχήμα των ματιών μας. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που επενδύουμε σε ένα eyeliner που δεν είναι σταθερό και καταστρέφει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν όμως, τρία απλά tips που αν τα ακολουθήσετε, θα δείτε αμέσως τη διαφορά στη διάρκεια του eyeliner:

#1. Χρησιμοποιήστε primer πριν την εφαρμογή του eyeliner. Η σωστή βάση είναι πάντα χρήσιμη.

#2. Πριν εφαρμόσετε το eyeliner, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι ώστε να "πατήσετε" μετά πάνω σε αυτή. 

Tip: Σταθεροποιήστε το περίγραμμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μολύβι ματιών, με μια σκιά σε παρόμοια απόχρωση. Απλώστε τη κατά μήκος του περιγράμματος με ένα λεπτό φλατ πινέλο. Για πιο dramatic αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πινέλο.

#3. Επιλέξτε το σωστό προϊόν για τον τύπο του δέρματος σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, τότε τα σταθερά μολύβια ματιών ή τα υγρά eyeliner είναι ιδανικά. Αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα, τότε στραφείτε προς τις πιο κρεμώδεις υφές.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών, πριν τη mascara, με απαλές πινελιές από διάφανη πούδρα προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και περάστε το απαλά και στα δυο μάτια. Η πούδρα θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ στα μάτια με αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του για ώρες.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.