ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aνακαλύψτε την ιδανική πούδρα για την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2021

Aνακαλύψτε την ιδανική πούδρα για την επιδερμίδα σας
Aνακαλύψτε την ιδανική πούδρα για την επιδερμίδα σας

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, τόσο πιο δύσκολο είναι το μακιγιάζ να μείνει σταθερό, ειδικά για τις λιπαρές επιδερμίδες αυτό είναι ένα γεγονός. Η πούδρα όμως είναι το beauty item που θα κάνει κάθε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σας beauty look αψεγάδιαστο και να διαρκεί για ώρες.

Σε σκόνη ή compact, οι πούδρες που θα βρείτε στην αγορά προσφέρουν κάλυψη και μπορούν να ολοκληρώνουν με επιτυχία το μακιγιάζ σας. Καλό είναι να διαλέξετε την κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας σας και να βρείτε την σωστή απόχρωση, καθώς είναι πολύ εύκολο μία λάθος επιλογή να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πώς μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη πούδρα;

Ένα έξυπνο trick που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την τέλεια πούδρα για εσάς είναι το εξής: με ένα πινέλο πάρτε λίγο προϊόν και τινάξτε το στον αέρα. Αν δείτε πως η πούδρα πέφτει γρήγορα στο πάτωμα, τότε διαθέτει βαριά σύνθεση, ενώ όταν δημιουργεί ένα συννεφάκι σκόνης, πέφτοντας πολύ αργά, σημαίνει πως είναι ελαφριά ιδανική για σεττάρισμα.

Ακόμη, η πούδρα σκόνης είναι καλύτερη για δέρματα μεγαλύτερης ηλικίας ή για γυναίκες που έχουν έντονες ρυτίδες στα μάτια. Η compact πούδρα επειδή είναι πιο σκληρή, τονίζει πολύ περισσότερο τέτοιου είδους ατέλειες σε ένα πρόσωπο.

Δείτε ακόμη:

Ρουζ-Λάμψεις

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.