ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Blue Steel: 5 εφαρμογές της μπλε σκιάς για το απόλυτο glam look


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2021

Blue Steel: 5 εφαρμογές της μπλε σκιάς για το απόλυτο glam look
Blue steel: 5 εφαρμογές της μπλε σκιάς για το απόλυτο glam look

Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι αλλά είναι λίγες οι φορές που ξεχνάμε να πειραματιζόμαστε επιλέγοντας πιο τολμηρές αποχρώσεις. Μια από αυτές τις αποχρώσεις είναι η μπλε σκιά, την οποία ίσως όταν την σκεφτόμαστε κάνουμε συνειρμούς με ένα υπερβολικό αποτέλεσμα αλλά είναι ένα από τα κομψά χρώματα που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά θα δημιουργήσετε ένα glam makeup look.

Το μπλε είναι ένα καθησυχαστικό χρώμα γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μία σύνδεση. Το κλασικό μπλε ταιριάζει με αυτό του ουρανού το σούρουπο. Αυτό το χρώμα είναι οικείο στους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά η  Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Pantone ανέφερε στους Times, όταν το 2020 το μπλε ήταν το χρώμα της χρονιάς. 

Τώρα που οι περισσότερες έχετε επιστρέψει στο γραφείο και ίσως αναζητάτε κάτι διαφορετικό στην εμφανισή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μία μπλέ σκιά που θα τονίσει το βλέμμα σας και θα το κάνει ακαταμάχητο! Προσωπικά, παλαιότερα είχα κάποιους ενδιασμούς για την μπλε απόχρωση στα μάτια αλλά πλέον θεωρώ ότι αναβαθμίζει το μακιγιάζ και το κάνει πιο "πολυτελές".

Είναι η καταλληλότερη στιγμή λοιπόν να σας δείξουμε 5 εύκολους τρόπους και φυσικά τα απαραίτητα καλλυντικά- συμμάχους για να το εντάξετε στο επόμενο μακιγιάζ σας!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Lineker (@torilineker)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mai Quynh (@storyofmailife)

 

jenny.gr