ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα 5 makeup looks που ξεχωρίσαμε από τις αγαπημένες μας stars στο Instagram


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2021

Tα 5 makeup looks που ξεχωρίσαμε από τις αγαπημένες μας stars στο Instagram
Tα 5 makeup looks που ξεχωρίζουμε από τις αγαπημένους μας stars στο Instagram

Aναμφίβολα ζούμε στην εποχή που τα social media αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουμε τα πιο απίθανα κι εμπνευσμένα μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια και ότι άλλο θελήσουμε. Ο βασιλιάς όμως όλων είναι το Instagram με τους αγαπημένους μας stars να μας ενημερώνουν για όλα τα νέα hot trends που έχουν υιοθετήσει τελευταία. 

Ανακαλύψαμε λοιπόν όλα εκείνα τα beauty looks που υιοθέτησαν οι celebrities και που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας βάζοντας φωτιά στις εμφανίσεις σας. Plus, είναι εύκολες και γρήγορες προτάσεις για να γίνουν και δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις στο μακιγιάζ. 

Αρκεί να έχετε μερικά πινέλα και φυσικά επιθυμία για δημιουργία! Η νέα σεζόν βρίσκεται μπροστά μας και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάντα βέβαια προσαρμοσμένο στο δικό σας προσωπικό στιλ!

1. Dua Lipa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Οι έντονες σκιές -και στην προκειμένη περίπτωση οι ροζ- χρειάζονται καλό blending, οπότε με ένα fluffy πινέλο ματιών, δουλέψτε καλά την περιοχή, για να απαλύνετε τις άκρες και να κάνετε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό. Κάντε το όπως η Dua Lipa!

2. Tracee Ellis Ross

To κόκκινο κραγιόν ξεχωρίζει στο συγκεκριμένο makeup look. H επάνοδος του κόκκινου στην glossy εκδοχή του είναι το it lip προϊόν της χρονιάς.

3. Rosie HW

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Κάπου ανάμεσα σε ροζ και μπεζ ένα nude κραγιόν αναδεικνύει φυσικά τα χείλη και το πρόσωπο. Σε συνδυασμό με ένα υγιές χρώμα στα μήλα, δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο look - φοριούνται από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

4. Jennifer Lopez

Η make up artist, Mary Phillips χρησιμοποίησε προϊόντα από τη σειρά Neon Glow της JLo Beauty μεταξύ των οποίων είναι ένα bronzer, σκιές σε ροζ-καφέ τόνους στα μάτια και ένα υπέροχο και super λαμπερό nude lip gloss στα χείλη. 

5. Hailey Bieber

Είναι ένα μακιγιάζ που εστιάζει στη λάμψη της επιδερμίδας και πρωταγωνιστούν οι σκιές σε χρυσές  αλλά και γήινες αποχρώσεις. H Βιeber άλλωστε είναι ένα από τα beauty icons του Instagram!

Δείτε ακόμη: Πώς θα πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ για τα online meetings

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.