ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2 απλά tips για να εφαρμόσετε τέλεια το foundation


Ελένη Τσούτση

29 Αυγούστου 2021

2 απλά tips για να εφαρμόσετε τέλεια το foundation
Πώς να εφαρμόσετε με φυσικό τρόπο το foundation

To τέλειο μακιγιάζ μπορούμε να το πετύχουμε μόνο εάν επιλέξουμε το κατάλληλο foundation που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια όμορφη βάση.

Πολλές φορές δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρούμε αφενός την τέλεια σύσταση foundation για την επιδερμίδα μας και αφετέρου να το εφαρμόσουμε σωστά προκειμένου να έχουμε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Πώς θα πετύχετε την τέλεια εφαρμογή για φυσική βάση;

#1. Ίσως πιστεύετε ότι τα πινέλα απλώνουν καλύτερα το foundation αλλά ισχύει το αντίθετο, η εφαρμογή με τα δάχτυλα - λόγω της θερμοκρασίας που παίρνει το προϊόν – είναι η ιδανική. Φυσικά πάντα με καθαρά χέρια!

#2. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο – αυτό πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν ξεκινάτε τη διαδικασία του μακιγιάζ. Για το πιο φυσικό αποτέλεσμα όσο λιγότερη ποσότητα τόσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Το δέρμα πρέπει να αναπνέει ακόμη και όταν είστε βαμμένες, οι πολλές στρώσεις foundation κάνουν το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και όχι νεανικό.

Ακολουθήστε τα παραπάνω εύκολα tips και δείτε την διαφορά στο επόμενο makeup look σας!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.