ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το rainbow eye make up look της Chiara Ferragni είναι ιδανικό για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2021

Το rainbow eye make up look της Chiara Ferragni είναι ιδανικό για το φθινόπωρο
Το rainbow eye make up look της Chiara Ferragni είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου

H Chiara Ferragni εκτός από την λατρεία της για το στιλ, μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο μακιγιάζ. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει πολλές inspo εικόνες που μας κάνουν να θέλουμε να αντιγράψουμε. 

Η ίδια φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές της τόσο για την προσωπική της ζωή όσο όμως και τα outfits και τα beauty looks που υιοθετεί. Μάλιστα, μερικά από τα makeup looks που υιοθετεί γίνονται αμέσως τάσεις. 

Η Chiara αγαπάει πολύ τα έντονα χρώματα και θέλει να τονίζει το βλέμμα της με έντονα χρώματα. Το τελευταίο eye make up look της θα σας ενθουσιάσει. Είναι ένα rainbow eye make up με shimmer σκιές σε πράσινη, κίτρινη και μοβ απόχρωση. 

Ο makeup artist της ,Manuele Mameli, χρησιμοποίησε τα κύρια χρώματα του ουράνιου τόξου και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Έδωσε ένταση στα μάτια ενώ κράτησε τα χείλη nude.

 Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.