ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Και όμως η Kim Kardashian είχε full makeup κάτω από τη full face mask


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2021

 Και όμως η Kim Kardashian είχε full makeup κάτω από τη full face mask
Και όμως η Kim Kardashian είχε full makeup κάτω από τη full face mask

Η εμφάνιση της Κim Kardashian στο Met Gala ομολογουμένως ήταν από τις πιο αμφιλεγόμενες της λαμπερής βραδιάς. Mας δίχασε με την επιλογή της να φορέσει μια μαύρη φόρμα Balenciaga που κάλυπτε όλο το σώμα της αλλά και το πρόσωπό της.

Η σταρ του «Keeping Up With The Kardashians», σύμφωνα με τη Vogue «ξαναέγραψε τους κανόνες στο κόκκινο χαλί» του MET. Αυτή η ολόσωμη μαύρη φόρμα έδωσε στην Κim κάτι που δεν είχε για πάρα πολύ καιρό την ανωνυμία! Φυσικά μας γέννησε πολλά ερωτήματα. Ποιος ήταν αυτός που την συνόδευε; Γιατί επέλεξε να καλύψει όλο το πρόσωπό της; Φορούσε μακιγιάζ και πώς ήταν το προσωπό της κάτω από τη μαύρη μάσκα;

Εμείς σας έχουμε απάντηση για το τελευταίο ερώτημα. Η Kim είχε full makeup και μάλιστα ο προσωπικός της makeup artist ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει ένα λαμπερό μακιγιάζ. 

Ο makeup artist της σταρ, Mario Delivanovic, έδειξε ότι για το μακιγιάζ του Met Gala εμπιστεύτηκε τη La Mer αλλά όπως φαίνεται δεν θα μάθουμε ποτέ πώς πραγματικά είναι το πρόσωπό της!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.