ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δείξε στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς. Με όποιον τρόπο μπορείς


31 Οκτωβρίου 2021

Δείξε στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς. Με όποιον τρόπο μπορείς

Είμαστε πιο δυνατές αλλά και πιο εύθραυστες από όσο νομίζουμε. Έχουμε αντοχή, θάρρος και γενναιότητα αλλά και μεγάλη ευαισθησία. Είμαστε μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, δοτικότητας και προσφοράς. 

Όμως, τι πραγματικά προσφέρουμε στον εαυτό μας για να νιώσει καλά;

Αν του προσφέρουμε λιγότερα από όσα χρειάζεται, θα βρει τρόπο για να μας το δείξει. Με μια ανισορροπία στο σώμα που θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε αμέσως τις προτεραιότητές μας.

Η Αγάπη προς τον εαυτό μας δεν είναι πολυτέλεια. Δεν είναι επιλογή αλλά καθήκον. Μέσα από τη δουλειά μου, θέλω να μεταδίδω αυτό το μήνυμα στις γυναίκες με όποιον τρόπο μπορώ.

Στη ζωή, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να διορθωθεί. Ο τρόπος για να διορθωθεί αποκαλύπτεται όταν στραφούμε μέσα μας. Εκεί βρίσκουμε πάντα όλες τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Αφιερώνω αυτό το άρθρο στις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του θάρρους και της γενναιότητας. Στις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα κι έχουν κάνει την ελπίδα σύμμαχό τους.

jenny.gr

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και η 25η ημέρα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του.

Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να είναι μόνη της στην διαδρομή που καλείται να διασχίσει και όλες μας ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι. Μέσω της δουλειάς μου, θέλω να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για να βλέπω στα πρόσωπα των γυναικών πλατιά χαμόγελα ηρεμίας και ανακούφισης.

Η περιποίηση είναι ένα μέσο αγάπης και υποστήριξης προς το σώμα μας. Είναι πράξη φροντίδας που γεννά τα καλά συναισθήματα τα οποία το ενδυναμώνουν για να αντέξει τις δοκιμασίες.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ένας τομέας στην ομορφιά που έχει τη δύναμη να αναπληρώσει την χαμένη αυτοπεποίθηση, να δώσει δύναμη και να κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη.

jenny.gr

Η τεχνική Areola είναι η τεχνική της προσομοίωσης των θηλών, επαναχρωματισμού της περιοχής γύρω από την θηλή και κάλυψης των ουλών μετά από μαστεκτομή. Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο την εμπιστεύτηκαν και ένιωσαν ανακούφιση.

Θα ήθελα μέσα από αυτό άρθρο να μεταδώσω στις γυναίκες το μήνυμα της δύναμης. Στα δύσκολα, μπορεί η μία να έχει την άλλη και να αντλεί κουράγιο.

 Όλοι οι επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς oφείλουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή. Με αυτιά γεμάτα κατανόηση και μάτια που δεν εστιάζουν στις ατέλειες, αλλά στην αληθινή ομορφιά κάθε γυναίκας μπορούμε να προσφέρουμε πολλά.

Είμαστε τέλειες όπως ακριβώς είμαστε και ό,τι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε καλύτερα θα εμφανίζεται πάντα στο δρόμο μας την κατάλληλη στιγμή. Όλα μπορούμε να τα φτιάξουμε από την αρχή, αρκεί να μην εγκαταλείψουμε την προσπάθεια στα μέσα της διαδρομής.

Φροντίστε τον εαυτό σας, δείξτε του αγάπη με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα σας το ανταποδώσει.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.