ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα καλύτερα Beauty Advent Calendars που θα σας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood


Ελένη Τσούτση

9 Νοεμβρίου 2021

Tα καλύτερα Beauty Advent Calendars που θα σας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood
Tα καλύτερα beauty advent calendars που θα σας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood

Η αντίστροφη μέτρηση για τη πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει. Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρείτε ότι είναι νωρίς ακόμη, αλλά αφού μπορούμε να φέρουμε πιο νωρίς αυτό το μαγικό συναίσθημα των Χριστουγέννων, γιατί να μην το κάνουμε;

Εμείς αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε όλα τα αγαπημένα μας beauty advent calendars που δημιούργησαν για εμάς φέτος τα brands και υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο της ομορφιάς και των best seller προϊόντων τους.

Τα φετινά ημερολόγια ομορφιάς είναι ένας κόσμος γεμάτος όνειρα, ευκαιρίες, εκπλήξεις και απολαύσεις περιποίησης. Κάθε ημέρα του Δεκέμβρη σας καλεί να ανοίξετε ένα διαφορετικό προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Σας προτείνουμε να κάνετε υπομονή και να μην τα ανακαλύψετε όλα την ίδια στιγμή αφού η χαρά κρύβεται στην προσμονή.

Παρακάτω θα βρείτε τα νέα λανσαρίσματα από τα αγαπημένα μας beauty brands που αποτελούν ένα τέλειο δώρο τόσο για εσάς όσο και για τα πρόσωπα που αγαπάτε!

Tip: Προσωπικά, επενδύω σε κάποιο calendar από ένα brand που δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Έτσι, γνωρίζω καλύτερα τα προϊόντα και ξεχωρίζω όποια μου αρέσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.