ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To σαγηνευτικό beauty look της Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις στα AMAs 2021


Ελένη Τσούτση

22 Νοεμβρίου 2021

To σαγηνευτικό beauty look της Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις στα AMAs 2021
H εντυπωσιακή εμφάνιση της Jennifer Lopez στα American Music Awards 2021

Διανύουμε την περίοδο των βραβείων και οι αγαπημένες μας σταρ περπάτησαν για μία ακόμη φορά στο red carpet. Χθες το βράδυ βρέθηκαν στο Los Angeles για την απονομή των American Music Awards.

Από την Cardi B που εμφανίστηκε με μία χρυσή και ομολογουμένως ιδιαίτερη μάσκα που κάλυπτε ολόκληρο το πρόσωπό της, μέχρι την Olivia Rodrigo με ένα chic beauty look.

Οι experts έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπωσιακά make up looks και hairstyles. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό, αλλά εμείς θα σταθούμε στo beauty look της JLo.

Ο Chris Appleton επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της διάσημης σταρ και όπως θα διαπιστώσετε, είναι το χαρακτηριστικό signature look της.

To highlighter ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, για τα μάτια της επέλεξε ένα smokey eye, ενώ στα χείλη της ένα nude lip gloss που τα έκανε σαρκώδη και ακαταμάχητα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο και η ίδια έλαμπε μέσα στο τούλινο φόρεμά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε ακόμη:6+1 πλεξούδες για τις μέρες που βιάζεστε να φτιάξετε τα μαλλιά σας

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS

JLO