ΣΤΙΛ

AΜΑs 2021: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2021

AΜΑs 2021: Oι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου!

Τα American Music Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες με τους μεγαλύτερους και πιο λαμπερούς stars της μουσικής να εντυπωσιάζουν στο κόκκινο χαλί με τα looks τους.

Από extreme στο όριο του κιτς εμφανίσεις, μέχρι ορισμένες απλές και πραγματικά κομψές το red carpet τα είχε όλα! Όχι ότι οι θαυμαστές θα περίμεναν κάτι λιγότερο, φυσικά!

jenny.gr

Και με την Cardi B για οικοδέσποινα της βραδιάς το κοινό ήξερε ότι θα ήταν μια βραδιά μουσικής και απολαυστικής μόδας. Όπως είχε δηλώσει προηγουμένως η ράπερ για τον ρόλο της, «Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω τα AMAs, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι έτοιμη να φέρω την προσωπικότητά μου στη σκηνή των AMA!"

jenny.gr

Επιπλέον, με τις υποψήφιες των Olivia Rodrigo, Megan Thee Stallion, Bad Bunny  ήταν δεδομένο ότι θα βλέπαμε εντυπωσιακά looks και στην σκηνή των αμερικανικών μουσικών βραβείων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.