ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα χρώματα ρουζ ταιριάζουν απόλυτα στις ξανθές


Ελένη Τσούτση

29 Νοεμβρίου 2021

Αυτά τα χρώματα ρουζ ταιριάζουν απόλυτα στις ξανθές
Αυτά τα κραγιόν ταιριάζουν απόλυτα στις ξανθές

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναίκες με ξανθό χρώμα μαλλιών έχουν ένα σημαντικό προνόμιο, μπορούν να βάφονται πιο έντονα και το αποτέλεσμα να μη δείχνει υπερβολικό. Το ανοιχτό χρώμα μαλλιών υπερτερεί σε ένα look και τα σημεία που μπορείτε να τονίσετε είναι τα χείλη σας αλλά και τα μαγουλά σας με την ιδανική απόχρωση ρουζ.

Η εφαρμογή του ρουζ είναι η τελευταία πινελιά που κάνει όλη τη διαφορά σε ένα μακιγιάζ. Άλλωστε το ρουζ είναι το beauty item που χαρίζει την αίσθηση υγείας κάθε εποχή και ειδικότερα τον χειμώνα για να κάνει το πρόσωπό μας ακόμη πιο φρέσκο. 

jenny.gr

Άλλοτε μπορεί να κάνει ένα καταπληκτικό μακιγιάζ να δείχνει μουντό και άλλες φορές πραγματικά να το απογειώσει. Σύμφωνα μάλιστα με τους makeup experts,  oι rosy και peachy χρωματισμοί ταιριάζουν τέλεια στα ζυγωματικά των ξανθών. Πείτε λοιπόν ναι σε ένα ρουζ και επαναφέρετε τη ζωντάνια στην επιδερμίδα σας.

Το fall makeup look είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε την απόχρωση που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και να επιλέξετε μία από τις παρακάτω που θα σας εμπνεύσουν για να κάνετε τις πιο glam εμφανίσεις αυτή τη σεζόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.