ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το viral TikTok tip για να εφαρμόσετε το concealer


Ελένη Τσούτση

8 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό είναι το viral TikTok tip για να εφαρμόσετε το concealer
Instagram/gregoryrussellhair
Ας το αποδεχτούμε το ΤικΤοκ είναι η πλατφόρμα των beauty gurus.

Ανεβάζουν τόσο reviews όσο και υπέροχα hacks που υπόσχονται να κάνουν το μακιγιάζ μας flowless. Αν ακόμη δεν έχετε μπει στο μαγικό κόσμο του TikTok και λατρεύετε τόσο το skincare όσο και το μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να φτιάξετε λογαριασμό.

Σήμερα θα κάνουμε focus στην εφαρμογή του concealer που όση φαντασία και αν είχαμε δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την TikToker «Glam with Susan» ο νέος it τρόπος εφαρμογής είναι να δημιουργούμε ένα σχέδιο με γυαλιά με το concealer μας και έπειτα να το εφαρμόζουμε με το beauty blender μας με απαλές κινήσεις.

Αυτό το σχήμα κάνει ακόμη πιο εύκολη την εφαρμογή και τονίζει υπέροχα όλη τη περιοχή γύρω από τα μάτια όπως θα δείτε και στο video.

Δοκιμάστε το νέο hack και δείτε το βλέμμα σας πιο λαμπερό και φωτεινό. Αν σας αρέσουν τα full glam μακιγιάζ, μπορείτε να εφαρμόσετε και γύρω από τα χείλη σας ή ακόμη και κάτω από τα ζυγωματικά σας.

@glamwithsuzan

Besties would you try this ##concealerhack ?!😂🤓 ##makeup ##viralmakeup ##makeuphacks ##beautyhacks ##makeuptrend ##fypシ

♬ original sound - tarte cosmetics



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.