ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δέρμα που ακτινοβολεί υγεία τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές


Σταυρούλα Γιαννούλη

10 Δεκεμβρίου 2021

Δέρμα που ακτινοβολεί υγεία τις γιορτές αλλά και μετά από αυτές
Unsplash
Κάθε χρονιά που περνά είναι μια απόδειξη ότι η ζωή μας αγαπάει. Οι 365 ημέρες που μας χαρίζονται δεν είναι δεδομένες και είναι καθήκον προς τον εαυτό μας να τις χαιρόμαστε και να προσφέρουμε στην ψυχή και το σώμα μας το καλύτερο που μπορούμε.

Πλησιάζοντας προς την περίοδο των γιορτών, διάλεξα να μιλήσω για την σημασία της προσφοράς προς τον εαυτό μας. Ένα δώρο με διάρκεια και ποιότητα το οφείλουμε όλοι στον σύμμαχο που στάθηκε δίπλα μας σε κάθε μας στιγμή: το σώμα μας.

Το μεγαλύτερο όργανό του, το δέρμα μας, υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία τη χρονιά που φεύγει. Η προστατευτική μάσκα έγινε ένα αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας και πολλά καλλυντικά έμειναν αχρησιμοποίητα σε συρτάρια και νεσεσέρ.

Η φροντίδα του δέρματος, παρά το ότι είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν είναι –δυστυχώς! – προτεραιότητα για μεγάλο ποσοστό γυναικών.

Jenny.Gr
Unsplash

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας μιλήσω για μια τεχνική που μπορεί να αναδομήσει το ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο δέρμα, προσφέροντάς του ένα boost φρεσκάδας, λάμψης και απαλότητας. Λίγο πριν τις γιορτές, αλλά και μετά από αυτές, το δέρμα σας θα δείχνει πιο ξεκούραστο και καθαρό.

Το Carbon Peeling περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης μάσκας υγρού άνθρακα (που περιέχει ορυκτά ή ηφαιστιογενούς προέλευσης συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα) και εφαρμογή λέιζερ στην περιοχή του προσώπου.

Η τεχνική αποτοξινώνει την επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την ακμή, τους διεσταλμένους πόρους αλλά και την λιπαρότητα, και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό. Δύο έως έξι θεραπείες (που θα απέχει η μία από την άλλη δύο έως τρεις εβδομάδες ώστε να επιτραπεί η αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης) θα χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
Unsplash

Το δέρμα λειτουργεί όπως εσείς. Θέλει καθαριότητα, ξεκούραση, περιποίηση και "τροφές" που δεν το επιβαρύνουν αλλά το ενισχύουν. Τις ημέρες των γιορτών, κερδίστε χρόνο και αφήστε τους ειδικούς να το φροντίσουν όπως του αξίζει. Όχι μόνο για να ακτινοβολείτε όταν θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις γιορτινές βραδιές, αλλά και τα πρωινά της καθημερινότητας τη νέα χρονιά.
Ένα δώρο που προσφέρει ευχαρίστηση είναι πάντα σημαντικό. Όταν αυτή είναι πρόσκαιρη, γρήγορα αυτό το δώρο θα ξεχαστεί. Όταν το δώρο αυτό αφορά την εικόνα του προσώπου και προσφέρει λάμψη που διαρκεί, τότε αυτό δεν θα ξεχαστεί πολύ εύκολα. Γιατί πολύ απλά θα το βλέπετε στον καθρέφτη σας κάθε μέρα.

* Λίγο πριν τις γιορτές, οι αναγνώστριες του Jenny.gr μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία με 20% έκπτωση.
Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.