ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα foundations που θα φοράτε αυτόν τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2021

 Τα foundations που θα φοράτε αυτόν τον χειμώνα
Pixelformula
Αν ένα beauty item είναι βασικό για ένα άψογο μακιγιάζ, αυτό είναι σίγουρα το foundation.

Δεν είναι τυχαίο που οι makeup artists τονίζουν ότι υπάρχει το ιδανικό foundation για κάθε επιδερμίδα. Δημιουργήστε λοιπόν ένα flawless skin με τα κατάλληλα βήματα.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι η απόχρωση και η υφή. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό καθώς δεν δείχνει φυσικό αλλά σαν μάσκα. Καλό είναι το χρώμα που θα επιλέξετε να μην διαφέρει από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας.

Ποια είναι τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το foundation σαν makeup experts;

- Μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι η βάση για ένα λαμπερό πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα και υγεία. Η σωστή για το δέρμα σας ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητο βήμα πριν το foundation.

Jenny.Gr
Pixelformula

- Ένα primer θα λειτουργήσει σαν μια προστατευτική ασπίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Το σωστό primer έχει την ιδιότητα να μειώνει αρκετά την όψη των πόρων, ρυθμίζει τη λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την επιδερμίδα, ως μια καλή βάση για το μακιγιάζ.

- Το foundation καλό είναι να απλώνεται σε ελάχιστη ποσότητα στο μέτωπο, τα ζυγωματικά, τη μύτη, το πηγούνι και το λαιμό. Μπορείτε να το εφαρμόσετε με ειδικό πινέλο ή και με τα χέρια σε κυκλικές κινήσεις. Αν χρησιμοποιήσετε πινέλο, προτιμήστε ένα πινέλο «kabuki» με επίπεδο τελείωμα ή ένα beautyblender, όπως κάνουν οι makeup experts.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα foundations για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS