ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bobbi Brown: Η κορυφαία makeup artist έδωσε την πιο ανατρεπτική συμβουλή για το contouring


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2022

Bobbi Brown: Η κορυφαία makeup artist έδωσε την πιο ανατρεπτική συμβουλή για το contouring
Μια διαφορετική συμβουλή

Από τότε που άνοιξε ο δρόμος του contouring στο μακιγιάζ, θα λέγαμε ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει αλλά η συγκεκριμένη τάση είναι τόσο σωτήρια που θεωρείται πλέον διαχρονική. Η τεχνική των φωτοσκιάσεων έχει γίνει για πολλές γυναίκες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ρουτίνας ομορφιάς και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι σκιές που δημιουργούνται απαλύνουν τυχόν ατέλειες ενώ αναδεικνύονται όμορφα χαρακτηριστικά όπως τα ζυγωματικά. Πρόσφατα, λοιπόν η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών Bobbie Brown και makeup artist έκανε ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και ενώ όλοι περιμέναμε να μας δείξει κάποιο hack για το τέλειο contouring στη μύτη, εκείνη έκανε την απόλυτη ανατροπή και δεν έδειξε απολύτως τίποτα.

Ναι, καλά διαβάσατε δεν έδειξε κανένα έξυπνο hack αλλά ρώτησε τις γυναίκες για ποιο λόγο χρειάζονται contouring. Μάλιστα, τις ενθάρρυνε να αισθάνονται όμορφα με το πρόσωπό τους και είπε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι το φυσικό πρόσωπο είναι το πιο όμορφο. Όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου μου έδωσε αυτοπεποίθηση για το ποια είμαι και συμβουλεύω και εσάς να νιώσετε το ίδιο. Δεν χρειάζεστε κανένα contouring».

@justbobbibrown Reply to @peaceforourworld Don’t contour your nose, you’re perfect as your are. #jonesroadbeauty #cleanmakeup #miracebalm #justbobbibrown ♬ original sound - Bobbi Brown

Όταν μια κορυφαία makeup artist μιλά τόσο αληθινά και εμπνέει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, τότε όλα τα beauty hacks είναι αχρείαστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.