ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Aυτά είναι τα primers ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2022

Aυτά είναι τα primers ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες
Το primer είναι σημαντικό βήμα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ που θέλουμε να έχει διάρκεια

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πολλοί makeup artists είναι ο απόλυτος σύμμαχος για δημιουργήσετε έναν αψεγάδιαστο καμβά στην επιδερμίδα. Αν μάλιστα έχετε λιπαρή επιδερμίδα τότε ένα primer μπορεί όχι μόνο να σας «σώσει» από την ενοχλητική γυαλάδα αλλά και να μειώσει σημαντικά την όψη των λεπτών γραμμών και των πόρων. Φυσικά να χαρίσει στο δέρμα σας την ματ υφή που επιθυμείτε!

Ακόμη, βοηθάει το foundation να απλώνεται πιο εύκολα και να μένει σταθερό για περισσότερη ώρα. Είτε θέλετε να καλύψετε τυχόν διχρωμίες, είτε τους πόρους σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο primer που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Jenny.Gr

Το primer αναμφίβολα είναι απαραίτητο εργαλείο του μακιγιάζ. Μπορείτε ωστόσο να το χρησιμοποιήσετε μόνο του μαζί με την κρέμα ημέρα για περισσότερη λάμψη και φρεσκάδα. Αν το πρόσωπό σας είναι καθαρό και δεν έχει σπυράκια τότε ένα primer σίγουρα σας καλύπτει (να σημειώσουμε ότι πολλά primers έχουν και υψηλό δείκτη SPF).

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα primers για λιπαρά δέρματα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS