ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Double winged eyeliner: To makeup trend των 60s που επιστρέφει δυναμικά


Ελένη Τσούτση

22 Μαρτίου 2022

Double winged eyeliner: To makeup trend των 60s που επιστρέφει δυναμικά
Στην πανδημία μπορεί να ξεχάσαμε τις αγαπημένες μας αποχρώσεις κραγιόν αλλά εκπαιδευτήκαμε στο να δημιουργούμε πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα eye looks

Τα μάτια λοιπόν είναι το επίκεντρο του μακιγιάζ λόγω της μάσκας, οπότε ήρθε η στιγμή να κάνετε την διαφορά με ένα ανατρεπτικό look. Αν αισθάνεστε δημιουργικές και θέλετε να πειραματιστείτε, η νέα τάση που ακούει στο όνομα: double winged eyeliner, θα σας βοηθήσει.

Πρόκειται για την πιο cool τάση που έρχεται από τη δεκαετία των 60s και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας. To διπλό eyeliner κολακεύει τα μάτια ενώ τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και εντυπωσιακά.

Ένας εύκολος και απλός τρόπος για να πετύχετε το συγκεκριμένο look είναι να κάνετε πρώτα την κλασική γραμμή eyeliner και στην συνέχεια να σχεδιάσετε μία γραμμή eyeliner ακριβώς από κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών και τέλος να ενώσετε τις δυο γραμμές και έτοιμο!

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω eye makeup looks και δημιουργήστε το δικό σας double winged eyeliner!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS