ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Butterfly Eyeliner: Η νέα τάση στο eyeliner που θα δώσει girly αέρα στα looks σας


Ελένη Τσούτση

26 Απριλίου 2022

Butterfly Eyeliner: Η νέα τάση στο eyeliner που θα δώσει girly αέρα στα looks σας
To μοτίβο της πεταλούδας είναι ένα από τα σύμβολα της δεκαετίας του 90 που επιστρέφει δυναμικά τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί πολλά makeup trends που σχετίζονται με την εφαρμογή του eyeliner, το εφέ όμως της πεταλούδας σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό από όσα έχετε δει μέχρι σήμερα. Η νέα τάση λοιπόν έχει στόχο να δώσει έμφαση στο βλέμμα και να δημιουργήσει ένα girly ύφος στο μακιγιάζ σας.

Μάλιστα θα λέγαμε ότι τα social media το butterfly eyeliner το ανακηρύσσουν μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Εμπνέεται από τις πεταλούδες που μας θυμίζουν ότι τα παραμύθια μπορούν να ζωντανέψουν αν πιστέψουμε αρκετά σε αυτά.

Το νέο αυτό trend είναι άκρως δημιουργικό και αν θέλετε να πειραματιστείτε αυτή είναι η ευκαιρία. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε, είτε είναι κάτι απλό είτε πιο σύνθετο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS