ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να καθαρίσετε και να αποθηκεύσετε σωστά τα πινέλα σας


Ελένη Τσούτση

2 Μαΐου 2022

Πώς να καθαρίσετε και να αποθηκεύσετε σωστά τα πινέλα σας
Tα πινέλα στο μακιγιάζ μας βοηθούν να εφαρμόσουμε καλύτερα τα προϊόντα στο πρόσωπό μας για αυτό είναι σημαντικό να τα καθαρίζουμε πολύ συχνά και να τα φροντίζουμε

Πολλές γυναίκες ίσως αμελούν την εβδομαδιαία περιποίησή τους, θα έπρεπε όμως να αναθεωρήσουν καθώς ένα βρώμικο πινέλο είναι η «πηγή» των βακτηρίων, μικροβίων και βλαβερών ελαίων. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν, για να είστε σίγουρες ότι είναι καθαρά;

Η αποστείρωσή τους είναι το βασικότερο βήμα. Είναι σημαντικό μετά τον καθαρισμό να τα ψεκάσετε με ένα αντιβακτηριδιακό σπρέι. Εναλλακτικά μπορείτε να τους ρίξετε μερικές σταγόνες καθαρό οινόπνευμα.

Jenny.Gr

Τελευταίο step είναι η αποθήκευση. Καλό είναι να τα έχετε σε ένα σημείο που δεν μαζεύεται βρωμιά ή σκόνη. Για παράδειγμα εάν τα έχετε στο κάτω μέρος του νεσεσέρ, τότε αυτό παραμένει να είναι απαγορευτικό σημείο για να τα αποθηκεύσετε μιας και μαζεύεται εύκολα βρωμιά από τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς. Γι’ αυτό προτιμήστε να τα φυλάσσετε μόνα τους σε ένα νεσεσέρ ώστε να αποφεύγουν τη σκόνη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.