ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αποκτήστε τέλεια φρύδια με αυτά τα εύκολα tips


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2022

Αποκτήστε τέλεια φρύδια με αυτά τα εύκολα tips
Μια διαχρονική τάση στην ομορφιά και στο μακιγιάζ είναι τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια

To σχήμα των φρυδιών καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την αρμονία του προσώπου και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβετε αν κοιτάξετε και παλιές σας φωτογραφίες. Σίγουρα το να βρούμε το ιδανικό σχήμα φρυδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά όταν το καταφέρνουμε η διαφορά είναι μεγάλη!

Για να είναι καλοσχηματισμένα τα φρύδια σας, φροντίστε τα συχνά και ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα tips. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχετε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο. Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα αφαιρέστε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που έχετε σχεδιάσει με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι και δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση.

Τέλος, αν θέλετε να βοηθήσετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τα κατάλληλα serums και primers ώστε να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας.

Extra tip: Τοποθετήστε ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο και παράλληλα δημιουργήστε βάθος στο βλέμμα.

Loreal Paris Plump & Set Brow Artist 109 Ebony Για Έντονα Φρύδια

NYX THE BROW GLUE INSTANT BROW STYLER

DUST+CREAM Μολύβι φρυδιών

Δείτε ακόμη στην παρακάτω gallery τα έντονα φρύδια της Natalia Castellar και εμπνευστείτε: