ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Fendi Couture Show: To μακιγιάζ εκατοντάδων καρατίων που μας μαγνήτισε


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2022

Fendi Couture Show: To μακιγιάζ εκατοντάδων καρατίων που μας μαγνήτισε
Aν κάτι λατρεύουμε να βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα catwalk των διάσημων οίκων, αυτό είναι η φυσική ομορφιά και η λαμπερή επιδερμίδα

Αυτό ακριβώς διακρίναμε και στο τελευταίο fashion show του Fenti, που αν δίναμε έναν τίτλο, θα ήταν η «ωδή» στο natural look με μια glam πινελιά.

Ο makeup artist του οίκου δήλωσε: «Επιλέξαμε ένα γυμνό, λαμπερό πρόσωπο και αστραφτερά μάτια, πασπαλισμένα με ασημί glitter, για να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με τις δημιουργίες». Σε ορισμένα μοντέλα, το αστραφτερό ασημί glitter εφαρμόστηκε στα βλέφαρα έχοντας ένα εξαιρετικά αιθέριο αποτέλεσμα. Άλλα μοντέλα φορούσαν διάφανη σκιά ματιών και χρυσό highlighter στα ζυγωματικά αιχμαλωτίζοντας το φως και κάνοντας ακόμη πιο φρέσκο το τελικό look.

Για να δημιουργηθεί μια φωτεινή φυσικότητα στην επιδερμίδα, το κλειδί αυτού του look είναι το φρέσκο, τέλειο δέρμα και έπειτα όλα τα προϊόντα θα συνθέσουν μια πολύ natural εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

Jenny.Gr

Τα μαλλιά ακολουθούν τον «φυσικό» δρόμο του μακιγιάζ καθώς ήταν ελαφρώς ατημέλητα.Ο hair expert, Guido Palau ήταν πίσω από τα κομψά χτενίσματα, τα οποία χάρη στην απλότητά τους άφηναν τα φορέματα να μιλήσουν.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS