ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Dopamine beauty: Το νέο hot trend φέρνει τη χαρά στο μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

17 Αυγούστου 2022

Dopamine beauty: Το νέο hot trend φέρνει τη χαρά στο μακιγιάζ σας
To μακιγιάζ υπόσχεται να μας φτιάξει τη διάθεση τη νέα σεζόν

Μετά το dopamine dressing που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία για να εκφράσει τη διάθεσή μας για περισσότερο χρώμα στα ρούχα μας, τώρα έρχεται το dopamine beauty. Έντονες σκιές, pop αποχρώσεις ρουζ και lip gloss με glitter θα κάνουν τη νέα σεζόν σίγουρα πιο ζωντανή!

Αν λατρεύετε τα πιο ήσυχα και nude χρώματα στο μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να βάλετε λίγο χρώμα που πιστέψτε μας θα κάνει τη διαφορά.

Οι makeup artists προτείνουν αν δεν θέλετε να έχετε ένα υπερβολικό μακιγιάζ να επιλέξτε να τονίσετε ένα σημείο. Για παράδειγμα, μπορείτε να τονίσετε τα μάτια σας εφαρμόζοντας μια τιρκούαζ σκιά αλλά να επιλέξετε μια nude απόχρωση στα χείλη σας. Μη ξεχνάτε ότι ακόμη και τολμώντας έντονα χρώματα μπορείτε να βρείτε την ισορροπία στο μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα καλλυντικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ζωηρά makeup looks που θα σας κάνουν να αγαπήσετε περισσότερο την πιο φωτεινή πλευρά της ζωής.

NYX Ultimate Shadow Palette in Bright

Jenny.Gr

MILK Makeup Mini Lip + Cheek

Jenny.Gr

Morphe x Lucky Charms Makes Some Magic Artistry Palette

Jenny.Gr

Pat McGrath Labs Lust Lip Gloss

Jenny.Gr

MAC Small Eye Shadow in Cobalt

Jenny.Gr

Glossier No.1 Pencil

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery τις καλύτερες nude παλέτες σκιών:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.