ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

VMAs 2O22: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς


Ελένη Τσούτση

29 Αυγούστου 2022

VMAs 2O22: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς
GettyImages
Tα MTV Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Prudential Center, στο Newark του New Jersey και εμείς είμαστε εδώ για να ξεχωρίσουμε τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Κάθε χρόνο, στα VMA (Video Music Awards) εμφανίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα και οι καλεσμένες της Α-list για μία ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η απονομή λοιπόν μεταδόθηκε ζωντανά εχθές από το Newark του New Jersey, με οικοδεσπότες τους Nicki Minaj, Jack Harlow και LL Cool J. Η Taylor Swift ήταν η νικήτρια της βραδιάς και όπως θα διαπιστώσετε και η βασίλισσα του red carpet. Οι stars δοκίμασαν τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα beauty looks ακολουθώντας τις μεγαλύτερες τάσεις που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

Τα VMAs είναι μια ανεπίσημη πρόσκληση για πειραματισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο οι εμφανίσεις όσο και τα beauty looks μπορεί να είναι εκκεντρικά, ακόμα και κιτς, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είναι βαρετές.

Taylor Swift

Jenny.Gr

Επέλεξε ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν που το συνδύασε με ένα τέλειο winged liner και μικρά κρύσταλλα δημιουργώντας το απόλτο makeup look της βραδιάς.

Ashley Graham

Jenny.Gr

Είναι sexy και δεν το κρύβει! Ο λόγος για την Ashley Graham η οποία εμφανίστηκε με ένα nude makeup look. Η ίδια θέλησε να τονίσει τα χείλη της αλλά και τα μάτια της με ένα ιδιαίτερο smokey eye.

Lizzo

Jenny.Gr

Δημιούργησε ένα μονοχρωματικό look με πρωταγωνιστή τα χείλη της που είχαν την ίδια απόχρωση με το φορέμά της. Το wet hairstyle ταίριαζε τέλεια με το ύφος της εμφάνισής της.

Sabrina Carpenter

Jenny.Gr

Η Sabrina Carpenter εμφανίστηκε με ένα ρομαντικό beauty look δίνοντας έμφαση στην επιδερμίδα της καθώς τόνισε τα ζυγωματικά της με μία γλυκιά ροζ απόχρωση. Η στέκα στα μαλλιά της ολοκλήρωσε το στιλ της μοναδικά.

Sofia Carson

Jenny.Gr

Ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν καθώς επέλεξε ένα ολόκληρο concept για τα βραβεία. Έμοιαζε σαν σισιλιάνα, είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε χαμηλό κότσο και χωρίστρα στη μέση. Ακόμη, συνδύασε το μαύρο eyeliner με τις nude αποχρώσεις στο υπόλοιπο πρόσωπο και ήταν πραγματικά υπέροχη!

Dove Cameron

Jenny.Gr

Η Dove Cameron εμφανίστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα hair trends και της αυτής της σεζόν, τις λεξούδες στο πλάι. Το look της ήταν εμπνευσμένο από τα 90’s και σίγουρα τα νύχια της έκλεψαν την παράσταση.

Εσείς ποια εμφάνιση ξεχωρίζετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.