ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δημιουργήστε ένα ονειρεμένο μπλε eye look με αυτές τις σκιές


Ελένη Τσούτση

17 Σεπτεμβρίου 2022

Δημιουργήστε ένα ονειρεμένο μπλε eye look με αυτές τις σκιές
Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι αλλά είναι λίγες οι φορές που πειραματιζόμαστε επιλέγοντας πιο τολμηρές αποχρώσεις και διαφορετικές τεχνικές

Μια από αυτές τις αποχρώσεις είναι η μπλε σκιά, την οποία ίσως όταν την σκεφτόμαστε κάνουμε συνειρμούς με ένα υπερβολικό αποτέλεσμα αλλά είναι ένα από τα κομψά χρώματα που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά θα δημιουργήσετε ένα υπέροχο glam μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το μπλε είναι ένα χρώμα γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μία σύνδεση. Το κλασικό μπλε ταιριάζει με αυτό του ουρανού το σούρουπο. «Αυτό το χρώμα είναι οικείο στους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Pantone ανέφερε στους Times, όταν το 2020 το μπλε ήταν το χρώμα της χρονιάς.

Jenny.Gr

Τώρα που οι περισσότερες έχετε επιστρέψει στο γραφείο και ίσως αναζητάτε κάτι διαφορετικό στην εμφανισή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μία μπλέ σκιά που θα τονίσει το βλέμμα σας και θα το κάνει ακαταμάχητο! Προσωπικά, παλαιότερα είχα κάποιες δεύτερες σκέψεις για την μπλε απόχρωση στα μάτια αλλά πλέον θεωρώ ότι αναβαθμίζει το μακιγιάζ και το κάνει πιο ιδιαίτερο και glam.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς 5 σκιές ματιών που αξίζει να επενδύσετε για τα φθινοπωρινά σας makeup looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.