ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 μαύρα eyeliner που θα σας χαρίσουν σαγηνευτικό βλέμμα στη στιγμή


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2022

10 μαύρα eyeliner που θα σας χαρίσουν σαγηνευτικό βλέμμα στη στιγμή
GettyImages
Τονίστε το βλέμμα σας με ένα υπέροχο cat eye που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις

Τα μάτια μπορούν να αλλάξουν στη στιγμή κάθε απλό μακιγιάζ. Ήρθε η ώρα να αναδείξετε το βλέμμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Και τι καλύτερο από το να τονίσετε τα μάτια σας με το αγαπημένο σας eyeliner ή αυτά που επιλέξαμε για εσάς. Άλλωστε το έντονο και χαρακτηριστικό βλέμμα εντυπωσιάζει πάντα και δύσκολα το ξεχνά κάποιος.

Το eyeliner είναι η διαχρονική πινελιά που λατρεύουν οι γυναίκες. Φυσικά, η τέλεια εφαρμογή έχει τα μυστικά της και ίσως απαιτεί και λίγη πρακτική εξάσκηση.

Jenny.Gr

Αναμφίβολα υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνετε τη μαύρη γραμμή eyeliner. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε μπορείτε ελαφρώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας, ενώ θα φώσετε και στιλ στο μακιγιάζ σας, από gothic, dramatic, retro μέχρι girly και chic.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο στο άνω κινητό βλέφαρο, στην εξωτερική γωνία ή σε όλες τις ρίζες των βλεφάρων, σχηματίζοντας μικρό ή μεγάλο τόξο ή και στο κάτω κινητό βλέφαρο.

Απογειώστε την τέχνη του eyeliner με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.