ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το graphic eyeliner είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

5 Οκτωβρίου 2022

Το graphic eyeliner είναι το μεγαλύτερο trend του φθινοπώρου
Tα fashion weeks ολοκληρώθηκαν αλλά αφήνουν πίσω τους πολλές beauty τάσεις που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα

Ανεξάρτητα από την προσωπική σας αισθητική, στα fashion weeks ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που θα τον ενθουσίασει. Είτε είναι μία έντονη γραμμή eyeliner, είτε είναι το natural δέρμα, είτε ακόμη τα nude κομψά χείλη. Eμείς θα σταθούμε στο graphic eyeliner που συνεχίζει να κερδίζει έδαφος και αυτή τη σεζόν.

Αποχαιρετάμε πλέον την κλασική γραμμή eyeliner και κάνουμε την διαφορά με ιδιαίτερα γραμμικά σχέδια που κάνουν το βλέμμα το επίκεντρο. To graphic eyeliner είναι μια από τις τάσεις με λιτές, γεωμετρικές γραμμές και αξίζει να δοκιμάσετε όχι μόνο με μαύρο μολύβι, αλλά περισσότερο με άλλα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε ή λευκό. Και σε αυτό το σημείο, έρχονται τα παρακάτω makeup looks, για να σας εμπνεύσουν.

Εντυπωσιακό, αλλά παράλληλα αρκετά μίνιμαλ, είναι ένα μακιγιάζ ματιών που μπορείτε να κάνετε από το πρωί έως το βράδυ. Ήρθε η στιγμή να ξεφύγετε από το συνηθισμένο μακιγιάζ ματιών και να τολμήσετε ένα διαφορετικό eyeliner φέτος το φθινόπωρο.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.